İsmail Kırbaş Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2017 Selam Arkadaşlar Elm 327 kablom var ekte fotolarda görüldüğü gibi modifiye etmek için almıştım fakat bu kablo resimlerde gözüken anlatılan gibi çıkmadı formda ve nette bayağıdır araştırıyorum ama bir bilgi bulamadım. fotograf benim kabloya ait en alttaki de olması gereken kablolular için olan. konu hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim.Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Genel Bilgiler kategorisinden Teknik ve Faydalı Bilgiler > Otomobiller Hakkında > Elektronik Sistemleri kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 aynı şey, kablo değil board ile yapmışlar. board üzerindeki bağlantıyı kesip araya switch girmeniz lazım. anlayan birine yaptırmanız daha iyi olur bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kırbaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Kendin yaptın yaptın bu işleri yoksa elektronikçi de ilgilenmiyor elektrikçi de ufak bi grafik bilgi foto olsa kesecem bicecem ama hiç bilgi yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 4 dakika önce, İsmail Kırbaş yazdı: Kendin yaptın yaptın bu işleri yoksa elektronikçi de ilgilenmiyor elektrikçi de ufak bi grafik bilgi foto olsa kesecem bicecem ama hiç bilgi yok Kesilecek örnek yeri işaretledim. onlardan hangisi 6ya hangisi 11e gidiyor tespit edip kesmeniz lazım. sonrası araya switch girme. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kırbaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 birisi 2 ye gidiyor 1 birisi 5 e Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 13 dakika önce, İsmail Kırbaş yazdı: birisi 2 ye gidiyor 1 birisi 5 e ben rastgele işaretledim, 6 ve 11e gideni kesmeniz lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kırbaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 evet fakat 11 e giden yok --0 dakika sonra eklendi-- 6 yı buldum 11 yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 1 dakika önce, İsmail Kırbaş yazdı: evet fakat 11 e giden yok --0 dakika sonra eklendi-- 6 yı buldum 11 yok ya yanlış bakıyorsunuz yada elm327 değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kırbaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Galiba yanlış bakıyorum 14 - 15 - 16 var sinyal yarın anlayan birisine buldurayım ben 11 i 6 ile 11 kesiyorum siviç giriyorum 6 lı anahtar diğerlerini nasıl bağlatmam gerekiyor üstad. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 46 dakika önce, İsmail Kırbaş yazdı: Galiba yanlış bakıyorum 14 - 15 - 16 var sinyal yarın anlayan birisine buldurayım ben 11 i 6 ile 11 kesiyorum siviç giriyorum 6 lı anahtar diğerlerini nasıl bağlatmam gerekiyor üstad. nasıl bakıyorsunuz? resimdekinden daha iyi anlatamam, onu anlamıyorsanız hiç bulaşmayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kırbaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2017 Benim baktığım da doğruymuş 11 numaralı pine e aşağıda ki 8 tane olan pin lerden bağlantı gelmiyor malesef internetten de araştırdım soranlar olmuş cevap alamamış kimse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2017 6 saat önce, İsmail Kırbaş yazdı: Benim baktığım da doğruymuş 11 numaralı pine e aşağıda ki 8 tane olan pin lerden bağlantı gelmiyor malesef internetten de araştırdım soranlar olmuş cevap alamamış kimse onun elm327 olduğuna emin misiniz? bu haliyle forscan bağlanıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kırbaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2017 evet elm. bu görüntüsü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap