Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20178 yıl comment_451461 iyi günler 2014 aracımın km 65000 de vites geçişlerinde her hangi bir problem olmamasına karşın debriyaj bazen takılı kalıyor sonra kendiliğinden veya ayağımla kaldırmak zorunda kalıyorum servise gittiğimde yapmıyor usta sıkıntı yok diyor 1. uzun yol gittiğimde takılı kalıyor ayağımla kaldırıyorum 2. durup pompalayınca uzun süre sıkıntı yapmıyor 3.sanki arabanın içi sıcak olunca dahada artıyor takılmalar sorun ne olabilir şimdiden teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20178 yıl comment_451462 Debriyaj üst merkezi değişecek . Eğer çözülmezse alt merkezde değişmesi gerekir Birde hidrolik sıvısını kontrol ediniz. Eksik ise tamamlayınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20178 yıl comment_451465 iyi günler 2014 aracımın km 65000 de vites geçişlerinde her hangi bir problem olmamasına karşın debriyaj bazen takılı kalıyor sonra kendiliğinden v Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20178 yıl comment_451585 aynı sıkıntı arkadaşımın aracındada vardı uzun yolda oluyordu. debriyaj yağının geçtiği boru plastikmiş yağ ısınınca genleştiriyor sıkıntı o yüzden dediler. alt ve üst merkezi garantiden değiştirmişlerdi. sorun çözülmüştü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20197 yıl comment_493932 12.12.2017 - 11:27 tarihinde, E. Demir yazdı: iyi günler 2014 aracımın km 65000 de vites geçişlerinde her hangi bir problem olmamasına karşın debriyaj bazen takılı kalıyor sonra kendiliğinden veya ayağımla kaldırmak zorunda kalıyorum servise gittiğimde yapmıyor usta sıkıntı yok diyor 1. uzun yol gittiğimde takılı kalıyor ayağımla kaldırıyorum 2. durup pompalayınca uzun süre sıkıntı yapmıyor 3.sanki arabanın içi sıcak olunca dahada artıyor takılmalar sorun ne olabilir şimdiden teşekkürler Aa --1 dakika sonra eklendi-- Aynı sorun bende de var siz nasıl çözmüştünüz acaba üzerınden zaman da geçmiş ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20197 yıl comment_493935 Bir saat önce, Oguz K yazdı: Aa --1 dakika sonra eklendi-- Aynı sorun bende de var siz nasıl çözmüştünüz acaba üzerınden zaman da geçmiş ama Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın