Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20178 yıl comment_451309 Arkadaşlar selam, Benim araçta hız sınırlandırıcı menüsü var.Son hız 180 km ye kadar çıkıyor.Bu 180 km hızın üzerine çıkamazsın demek mi?Gerçi o hızlarda araç kullanmıyorum ama bu sistemi kapatabiliyormuyuz?İlk kurcaladığım da 30 km hızda gösteriyordu ve herhangi bir gaz kesme filan yaşamadım.Bu sistemin ne işe yaradığını açıklarsanız memnun olurum. teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20178 yıl comment_451312 --7 dakika sonra eklendi-- En sık kullanım alanı radarlı hız kontrolu olduğunu bildiğiniz, ancak yerini bilmediğiniz bir yolda yanlışlıkla hız sınırını aşmamak için olur herhalde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20178 yıl Yazar comment_451315 Çok tşk ederim bilgi için.Anladığım kadarıyla hız sınırlandırıcı açık olsa bile belirlenen hızı aşabiliyoruz ve sadece uyarı veriyor.Yani hız kesme gibi bir durum söz konusu değil gibi anladım..doğru anlamışımdır inşallah.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20178 yıl comment_451319 Deneyin en iyisi. Söz gelimi bizde Konyaaltı caddesinde 40 km/h hız sınırı var ve radar kontrolu hemen her gün var. Ben caddeye girerken 45'e ayarlıyorum. Sonra gaza bassam da bu hızı aşmıyor. Aşmak için gazı köklemek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20178 yıl Yazar comment_451320 Deneyeceğim..ama ilk yazdığımda belirttiğim gibi 30 km de ayarlıydı ama herhangi bir kesme olmadı.Acaba kesiyordu da ben gaza yüklenip farkında olmadan iptal mi ediyordum?Deneyip tecrübemi yazacağım..tekrar tşkler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20178 yıl comment_451324 Üzerinde çizgi vardır muhtemelen yani bir kere ayarlanıp daha sonra dip gaz ile aşılmış sistem o yüzden çizikli oluyor (öyle hatırlıyorum) diğer türlü sınırlar veya işaretleri karıştırmış olabilirsiniz. Cem abinin verdiği metni ve genel olarak kılavuzu okuyarak aracınızda denemek en iyisi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın