Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450664 Selam arkadaşlar yeni araç aldım.iki sorum olacak birincisi kontağı açınca esp lambası ve esp kapalı lambası birlikte yanıyor.normalmi? Araçta kapatma acma düğmesi yok.ikincisi C401_64 arıza kodu nedir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450671 Menüye gir ve ayarlardan sürüce destek te çekiş kontrol var onu aktif et..Ayrıca yeni aracınız hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.. Aralık 8, 20178 yıl suat coşkun tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450678 Arabada fabrikasyon olmayan far, ampül vs var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl Yazar comment_450688 Yakup bey Aracımı yeni aldığım için far ve ampullerle ilgili bilgim yok.farlar zenon değil.normal ampul.suat bey iyi dileklerin için sağolasın.aracin kullanma kılavuzu yok dediğin menüye nasıl veya hangi tuşla gireceğim.internetten bakarak şimdilik sadece gague menüsüne girebildim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450689 Şimdi, Alp Kaya yazdı: Yakup bey Aracımı yeni aldığım için far ve ampullerle ilgili bilgim yok.farlar zenon değil.normal ampul.suat bey iyi dileklerin için sağolasın.aracin kullanma kılavuzu yok dediğin menüye nasıl veya hangi tuşla gireceğim.internetten bakarak şimdilik sadece gague menüsüne girebildim. Daha önce müdahale edilmiş de olabilir, kodlardan rahatsız oluyorsanız servise uğrayınız silsinler veya farklı yerlerde/çözümlerle. Daha sonra tekrar hata gelecek mi bakın. Bana sorarsanız bu menüye girip bakmaya hiç gerek yok, önemli bir hata varsa bu zaten sizin gözünüze sokulacak kadran tarafından Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl Yazar comment_450691 Yakup bey Unutmadan araçta park sensörü var.dikiz aynasının üzerinde sanirim orijinal değil --2 dakika sonra eklendi-- Teşekkürler Yakup bey.hayirli cumalar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450694 13 dakika önce, Alp Kaya yazdı: Yakup bey Aracımı yeni aldığım için far ve ampullerle ilgili bilgim yok.farlar zenon değil.normal ampul.suat bey iyi dileklerin için sağolasın.aracin kullanma kılavuzu yok dediğin menüye nasıl veya hangi tuşla gireceğim.internetten bakarak şimdilik sadece gague menüsüne girebildim. bu video işinizi görür... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın