Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20178 yıl comment_450363 4.12.2017 - 09:37 tarihinde, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Çok ilginç gerçekten. Hiç bir donanım paketinde yoktur herhalde değil mi? Fren balatalarım bitmek üzere, daha önce hep yarı civardayken değiştirdim. Bu sefer bitsin, o uyarıyı görmek istiyorum diye bekleyip duruyordum. Hafta sonu falan değiştireyim bari. Ümit bey Kastamonu'da balataları nerde değiştiriyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20178 yıl comment_450546 Ümit bey Kastamonu'da balataları nerde değiştiriyorsunuz? Güvendiğim bir kaç usta var. Onlara giderim. Size mesaj olarak gönderiyorum size. Daha önemli olduğunu düşündüğüm teknik müdahaleler içinse kesinlikle servise gidiyorum. Burada gittiğim yerlerin ilgili işi yapamayacaklarını düşündüğümden değil, yapılan işin servis garantisi altında olmasını istediğim için servisi tercih ediyorum. --3 dakika sonra eklendi-- Ayrıca balata değişimi çok da müthiş bir işçilik gerektirecek bir iş değil. Tembellik etmesem ben kendim bile değiştirebileceğimi düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20188 yıl comment_458633 Aracımı 3. bakımına 35000 km'de soktum. 1300 lira bakım ücreti tuttu. Bakım sırasında ön balataların da bitmiş olduğunu değişmesi gerektiğini söylediler. 26000 km'de başka bir yetkili serviste balataların yarı olduğu söylenmişti. Uzun yola çıkacağım için çok kurcalamadım değiştirin dedim. 400 lira da balatalara aldılar. Benim kafama takılan bu balatalar bittiğinde ya da değişmesi gerektiğinde uyarı vermiyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20188 yıl comment_458634 3 dakika önce, Erkan C yazdı: Benim kafama takılan bu balatalar bittiğinde ya da değişmesi gerektiğinde uyarı vermiyor mu? Cevap burada Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20188 yıl comment_458635 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Cevap burada Evet tuhaf olmuş sorum Tembellik mi dikkatsiz mi artık ne derseniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458865 Abi donanımlı bir Ford bunun uyarısını vermiyor 2007 trendline polom vardı abs dahi yok ama baltalar azalınca balata arıza ışığı yakıyordu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın