Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 20178 yıl comment_447657 Merhabalar ustaya bağlattım ama ayaküstü olduğu için sadece sildi ve anlamadı siz değerli abilerimden yardımlarınızı rica ediyorum. Motor freni kullanırken yazdı bi anda Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20178 yıl comment_448001 Cihat bugün bu konuyla ilgili mastertech bir ustamızla konuştum. İlk kez karşılaştığımızda siliyoruz, bir daha tekrar ederse enjektör temizliği tavsiye ediyoruz dedi. Senin araç kaç km de ? Ben 75K oldu enjektör bakımı/temizliği yaptırayım mı diye sordum, bu uyarıyı sordu, hayır yok öyle bir uyarı dedim ve usta da hiç elleme hocam dedi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20178 yıl Yazar comment_448010 Gürkan abi ikgin için çok teşekkür ederim araba şuanda 69bin küsür de düz hesap 70 bin ama bir kaç sefer yakıtı kötü yerden aldım. Sanırım onun acısı olabilir mi? Bi usta bana bir ihtimal mazot filtresi değişti mi diye sordu. Bende 75 binde değiştircem dedim. Ondan olabilir dedi. İhtimal ne kadardır bilmiyorum ama. Şuan eğitimdeyim 20 gün sonra anca götürebilirim. En azından ön bilgim olursa işi rahatça çözebilir usta diye tahmin ediyorum. birde kodların araştırmasını yaptığımda sorunların ilk çözümü sensörlerde olabilir yazıyor kod açıklamalarında en son enjektör temizliğinden bahsediyor Kasım 20, 20178 yıl Cihat A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448124 13 hours ago, Cihat A. said: birde kodların araştırmasını yaptığımda sorunların ilk çözümü sensörlerde olabilir yazıyor kod açıklamalarında en son enjektör temizliğinden bahsediyor Maf kirlenmis veya arizali. Yakit ile ilgili arizalar silinse dahi enjektor kalibrasyonu tekrar yapilmali. Aksi taktirde pek bir ise yaramaz. 70-80 binde dizel enjektorlere canina okumadiysaniz pek birsey olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl Yazar comment_448160 4 saat önce, Servet Ö. yazdı: Maf kirlenmis veya arizali. Yakit ile ilgili arizalar silinse dahi enjektor kalibrasyonu tekrar yapilmali. Aksi taktirde pek bir ise yaramaz. 70-80 binde dizel enjektorlere canina okumadiysaniz pek birsey olmaz. Eyvallah Gürkan abi çıkınca hemen ilgileneceğim çok sağolasın. Konu hakkında dönüşü mutlaka sağlarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20178 yıl Yazar comment_448852 21.11.2017 - 11:32 tarihinde, Servet Ö. yazdı: Maf kirlenmis veya arizali. Yakit ile ilgili arizalar silinse dahi enjektor kalibrasyonu tekrar yapilmali. Aksi taktirde pek bir ise yaramaz. 70-80 binde dizel enjektorlere canina okumadiysaniz pek birsey olmaz. Şuan abi kontroller devam ediyor. İlk sorun akışmetre bozulmuş. Onun değişimi yapılacak. Senin söylediklerinde kontrol edilecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20178 yıl Yazar Solution comment_449064 25.11.2017 - 18:00 tarihinde, Cihat A. yazdı: Şuan abi kontroller devam ediyor. İlk sorun akışmetre bozulmuş. Onun değişimi yapılacak. Senin söylediklerinde kontrol edilecek Sadece sorun akışmetre de çıktı enjektörlerde bir problem olmadığı ortaya çıktı. İşten anlayan bir abim 1 gün boyunca test etti bir sorun çıkarmadı(makam şöförü) . Enjektörlere usta bilerek ellemedi bu kmdeki aracın enjektörlere dokunulmaması gerekir demiş. Çıkan akışmetre başka araç ve pc de kontrol edildi. Arızalı olduğu anlaşıldı. Bilgilerinize Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın