Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Uzun yolda direksiyonun sağ sola çekmesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Konu tekrar üstlere çıkınca hatırladım yazmayı unutmuşum kusura bakmayın rot balansa baktırdım bir sıkıntı çıkmadı dediğiniz gibi yanal rüzgarlar ve yollardan kaynaklanan sorunlar nedeniyle olmuştur diye düşünüyorum

Yanıtlama zamanı:

yalnız arkadaşlar mertol abi noktayı koydu konu kapanmıştır...:D

Bence fazla içmişsiniz. :D

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Midyattan iki şişe Süryani şarabı alıp gönderirsen işte asıl o zaman konu kapanır. :D

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Herkese merhabalar dün 300 kmlik uzun bir yol yaptm aracım 2011 focus style uzun yolu severim ancak dün gerçeken bunaldım araç 90km nin üstündeki hızlarda direksiyon bir sağ bir sol yapıyor lastik basınçlarında sorun yok sorun ne olabilir?

lastiklerin goodyear ise normal bende de var araç 3000 km de 5 defa balansa soktum lastikler fabrikaya gitti birşey yok diye geri geldi nalet lastik

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba, benim sorunumda buna benzer ancak düşük ya da yüksek hız fark etmiyor. Direksiyonumu hafif sola veya sağa çevirmişken gaza-frene basınca, direksiyon o yöne doğru çok güçlü bir çekme yapıyor, özellikle yüksek hızda akıntıya kapılmış gibi oluyor. Araç henüz 500km de ve balans ayarını bazabilecek bir hata yapmadım zaten sıfır aldığımdan beri böyle.

Yanıtlama zamanı:

Merhaba, benim sorunumda buna benzer ancak düşük ya da yüksek hız fark etmiyor. Direksiyonumu hafif sola veya sağa çevirmişken gaza-frene basınca, direksiyon o yöne doğru çok güçlü bir çekme yapıyor, özellikle yüksek hızda akıntıya kapılmış gibi oluyor. Araç henüz 500km de ve balans ayarını bazabilecek bir hata yapmadım zaten sıfır aldığımdan beri böyle.

Alber aynı sıkıntı bendede vardı rot bozuk
Yanıtlama zamanı:

Alber aynı sıkıntı bendede vardı rot bozuk

sıfır aracın rotu nasıl bozuk olur gerçekten anlayamıyorum, size bu konuda bir açıklama yaptılar mı?

Yanıtlama zamanı:

sıfır aracın rotu nasıl bozuk olur gerçekten anlayamıyorum, size bu konuda bir açıklama yaptılar mı?

Alper sinirlerim yeni yeni yatışmışken yarama basıyorsun :) :) :) Zaten anlaşılır gibi bişey değil, arabayı aldık, 70 le stabil bi şekilde gitmek için bile direksiyonu açılı tutmak gerekiyordu, açıklama böyle şeyler olabilir başka bişey yok, monte et yolla mantığı işte, rot bozuk bagaj kapagı yamuk takılmış sol arka kapı fitiliyerine oturmamış sol ön kapı ayarsız vs...Yani üretim sonrası kontrol sıfır olduğu için bi kaç kere servise gitmen gerekecek ilk başta çok sinir bozucu oluyor ama alışıyorsun
Yanıtlama zamanı:

Herkese merhabalar dün 300 kmlik uzun bir yol yaptm aracım 2011 focus style uzun yolu severim ancak dün gerçeken bunaldım araç 90km nin üstündeki hızlarda direksiyon bir sağ bir sol yapıyor lastik basınçlarında sorun yok sorun ne olabilir?

az önce 600 km yoldan geldim. aracım 2012 style pp. 120 km/s hızın altına hic düşmedim. aracımda hic saga sola cekme yasamadım. muhtemelen sizin aracınızın bir arızası olabilir. umarım en kısa zamanda çözersiniz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.