Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201214 yıl Yazar comment_61306 Konu tekrar üstlere çıkınca hatırladım yazmayı unutmuşum kusura bakmayın rot balansa baktırdım bir sıkıntı çıkmadı dediğiniz gibi yanal rüzgarlar ve yollardan kaynaklanan sorunlar nedeniyle olmuştur diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61434 yalnız arkadaşlar mertol abi noktayı koydu konu kapanmıştır... Bence fazla içmişsiniz. Nisan 7, 201214 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61453 Midyattan iki şişe Süryani şarabı alıp gönderirsen işte asıl o zaman konu kapanır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75463 Herkese merhabalar dün 300 kmlik uzun bir yol yaptm aracım 2011 focus style uzun yolu severim ancak dün gerçeken bunaldım araç 90km nin üstündeki hızlarda direksiyon bir sağ bir sol yapıyor lastik basınçlarında sorun yok sorun ne olabilir? lastiklerin goodyear ise normal bende de var araç 3000 km de 5 defa balansa soktum lastikler fabrikaya gitti birşey yok diye geri geldi nalet lastik Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl comment_87473 Merhaba, benim sorunumda buna benzer ancak düşük ya da yüksek hız fark etmiyor. Direksiyonumu hafif sola veya sağa çevirmişken gaza-frene basınca, direksiyon o yöne doğru çok güçlü bir çekme yapıyor, özellikle yüksek hızda akıntıya kapılmış gibi oluyor. Araç henüz 500km de ve balans ayarını bazabilecek bir hata yapmadım zaten sıfır aldığımdan beri böyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl comment_87475 Merhaba, benim sorunumda buna benzer ancak düşük ya da yüksek hız fark etmiyor. Direksiyonumu hafif sola veya sağa çevirmişken gaza-frene basınca, direksiyon o yöne doğru çok güçlü bir çekme yapıyor, özellikle yüksek hızda akıntıya kapılmış gibi oluyor. Araç henüz 500km de ve balans ayarını bazabilecek bir hata yapmadım zaten sıfır aldığımdan beri böyle. Alber aynı sıkıntı bendede vardı rot bozuk Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl comment_87479 Alber aynı sıkıntı bendede vardı rot bozuk sıfır aracın rotu nasıl bozuk olur gerçekten anlayamıyorum, size bu konuda bir açıklama yaptılar mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl comment_87480 sıfır aracın rotu nasıl bozuk olur gerçekten anlayamıyorum, size bu konuda bir açıklama yaptılar mı? Alper sinirlerim yeni yeni yatışmışken yarama basıyorsun :) Zaten anlaşılır gibi bişey değil, arabayı aldık, 70 le stabil bi şekilde gitmek için bile direksiyonu açılı tutmak gerekiyordu, açıklama böyle şeyler olabilir başka bişey yok, monte et yolla mantığı işte, rot bozuk bagaj kapagı yamuk takılmış sol arka kapı fitiliyerine oturmamış sol ön kapı ayarsız vs...Yani üretim sonrası kontrol sıfır olduğu için bi kaç kere servise gitmen gerekecek ilk başta çok sinir bozucu oluyor ama alışıyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl comment_87527 Herkese merhabalar dün 300 kmlik uzun bir yol yaptm aracım 2011 focus style uzun yolu severim ancak dün gerçeken bunaldım araç 90km nin üstündeki hızlarda direksiyon bir sağ bir sol yapıyor lastik basınçlarında sorun yok sorun ne olabilir? az önce 600 km yoldan geldim. aracım 2012 style pp. 120 km/s hızın altına hic düşmedim. aracımda hic saga sola cekme yasamadım. muhtemelen sizin aracınızın bir arızası olabilir. umarım en kısa zamanda çözersiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın