Ozan Şimşek Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2017 Arkadaşlar selam, Alibaba'dan sipariş ettiğim ürün geldi ve montajı yapıldı. Üründen baya memnun kaldım ve sizle de paylaşmak istedim. Tavsiye ederim. Ürün 64$. Montaja da 50 TL verdim. Ama araç baya farketti. NOT : Ledler sinyal esnasında turuncuya dönüyor. 9 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan D. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Hayırlı olsun.Araban şekil olmuş, hoş görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Şimşek Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 8 dakika önce, Serkan D. yazdı: Hayırlı olsun.Araban şekil olmuş, hoş görünüyor. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Hayırlı olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Şimşek Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 22 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Hayırlı olsun... Eyw, teşekkürler, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 güzel olmuş ,iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 hayırlı olsun . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öztunç Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Hayırlı olsun güzel zevkli bir uygulama olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2017 Hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Şimşek Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2017 18 saat önce, Özgen Emre Acar yazdı: hayırlı olsun hangi satıcıdan aldınız hocam,sinyalli olan modeli mi bu Merhaba, carhomestore satıcısından aldım. Sinyalli olan versiyon. --1 dakika sonra eklendi-- 19 saat önce, Fatih S. yazdı: güzel olmuş ,iyi günlerde kullanın. Teşekkürler. 18 saat önce, Zafer Akbs yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler. 18 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: hayırlı olsun . Teşekkürler. 10 saat önce, Öztunç Ünal yazdı: Hayırlı olsun güzel zevkli bir uygulama olmuş. Teşekkürler. 51 dakika önce, Muhammed Kavlak yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler. --6 dakika sonra eklendi-- Sinyal esnasındaki ledlerin resmini de ekliyorum, 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2017 Valla tek kelimeyle "Süper" diyorum Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Şimşek Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2017 9 saat önce, Bedirhan Doğan yazdı: Valla tek kelimeyle "Süper" diyorum Güle güle kullanın. Teşekkürler, montaj ve temin konusunda herkese yardımcı olabilirim. Malesef TR'de satışı yok. Varsa da 70-80 usd arası getirip 100 - 110 usd'ye satış yapanlar var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Kibar Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2017 Güle güle kullanın. Aynısından bende de var montaj daha yapılmadı.:( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Şimşek Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 8 saat önce, Mesut Kibar yazdı: Güle güle kullanın. Aynısından bende de var montaj daha yapılmadı.:( Montaj çok basit, herhangi bir elektrikçi yapabilir ama işçilik iyi olmalı. Tavsiyeli yere gitmenizde fayda var. Resimleri ekliyorum, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap