Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 20178 yıl comment_444281 Evet sorum tam olarak bu [emoji28] Basınca çalışıyor demeyin birsürü farklı kombinasyonla bastım çalışmadı. Focusu alalıda fazla olmadığı için önceki durum neydi bilmiyorum. Kılavuzda bununla ilgili birşey bulamadım. Şuanda bagajı sadece uzaktan kumandadan açabiliyorum. Uzaktan kumanda şuan bozulsa yedek anahtar kumandasız olduğu için bagajı açmam mümkün görünmüyor.Acaba benim düğmede veya kablolarında arıza mı var? Hangi durumlarda nasıl çalıştığını öğrenebilirsem olayı açıklığa kavuşturabilirim. [emoji2] Birde acaba araç içine bagaj açma düğmesi koyma gibi birşey yapılabilir mi? Deneyen oldumu hiç. Ekleme: Araç 2.5 Focus bu arada yazmayı unutmuşum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 20178 yıl comment_444282 Araba kilitli değilse, düğmeye tek basışta açılır. Açılmıyorsa bozuktur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 20178 yıl comment_444317 switch bozuktur, söküp tamir etmiştim ben switch sağlamdı ama içinde bir şeyler yerinden çıkmıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 20178 yıl Yazar comment_444322 Araba kilitli değilse, düğmeye tek basışta açılır. Açılmıyorsa bozuktur. switch bozuktur, söküp tamir etmiştim ben switch sağlamdı ama içinde bir şeyler yerinden çıkmıştı. Teşekkür ederim. O zaman oraları kurcalamanın vakti gelmiştir.Peki araç çalışıyorken indim araçtan o zamanda bagaj üstündeki düğmeden açılıyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 20178 yıl comment_444324 19 dakika önce, Yavuz Avcı yazdı: Teşekkür ederim. O zaman oraları kurcalamanın vakti gelmiştir. Peki araç çalışıyorken indim araçtan o zamanda bagaj üstündeki düğmeden açılıyor mu? merkezi kilit devrede değilse (ön kapı açıldıysa mesela) açılır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 20178 yıl Yazar comment_444326 Son birşey daha bu switch bagaj kapağındaki döşemenin altında mı yoksa sol taraftan devam eden kabloların orda mı? Çok teşekkür ederim şimdiden. Hayırlı geceler. @Ozan Kar Ekim 23, 20178 yıl Yavuz Avcı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 20178 yıl comment_444408 Aracin sedansa bagaja giden tesisat var disarida kalan kisminda kopma vardir rengini hatirlamiyorum tam olarak ama sari yesil olmasi lazim sorun ordadir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 20178 yıl comment_444409 12 saat önce, Yavuz Avcı yazdı: Son birşey daha bu switch bagaj kapağındaki döşemenin altında mı yoksa sol taraftan devam eden kabloların orda mı? Çok teşekkür ederim şimdiden. Hayırlı geceler. @Ozan Kar switch bastiğiniz parça. onu söküp ona gelen iki kabloyu bir birine deydirince açılıyorsa switch açılmıyorsa tesisatta sorun vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 20178 yıl Yazar comment_444411 Switchi söktüm içinde ufacık bir düğme var ve işini yapmıyordu. O ufacık düğmeyi söktüm içinde dahada ufak iki parça vardı. Kurcalarken parçalar düştü ve sonsuzluğa doğru gittiler bir daha bulamadım. [emoji23] Parçaları kaybetmesem birşey ayarlanırdı belki ama ince işçilik lazım. Yenisine sağlık diyelim.Yardımlarınız için teşekkürler. [emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20178 yıl Yazar comment_445133 Fomoco markalı orjinal bagaj açma düğmesini kablosu hariç 70 TL'ye temin ettim. Kabloyla 85 TL. Alışveriş sitelerinde 150-200 TL gibi fiyatlar vardı. Erol otodan 180 TL fiyat almıştım. Lazım olan olursa burda dursun bu. 70 bile çok geldi bana ama yan sanayi bulamadım [emoji28] Buda kablosu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20178 yıl comment_445156 2 saat önce, Yavuz Avcı yazdı: Fomoco markalı orjinal bagaj açma düğmesini kablosu hariç 70 TL'ye temin ettim. Çıkma ürün sanırım? Verinin sağlıklı şekilde kalması için önemli bir durum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20178 yıl Yazar comment_445161 Çıkma ürün sanırım? Verinin sağlıklı şekilde kalması için önemli bir durum [emoji4] Sanayide yedek parça satan bir dükkandan aldım. Ellerinde yoktu siparişle geldi. Fakat siz böyle söyleyince şüphelenmedim değil. [emoji2] Çünkü kutusu yoktu bir poşette geldi. Ama herhangi bir sıkıntısıda yoktu çizik soluk gibi tertemizdi. [emoji4] Çıkma olduğunu söylememe gibi bir durum olur mu acaba? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın