Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20178 yıl comment_443918 Merhabalar arkadaşlar bir ay önce 2016 1.6 ti-vct titanium 13 binde araç aldım. Sabah acil işim olduğu icin arac çalışır çalışmaz 1. Vitese attım gaza bastım lakin gaz yemesi isteksiz ve tuhaftı. Normal sıcakken ki gibi değildi. Araç LPG’li lakin soğukken biliyoruz ki benzinde idi. Sizce neden olmuş olabilir? Motor soguk olduğu icin mi yoksa başka sorun mu olabilir? --2 dakika sonra eklendi-- Bir de çalıştırdığım saatler sabah sekiz gibi idi. Bugün ise çalıştırdıktan sonra 1 dakika gibi bekledim ve yoluma devam ettim gayet normaldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 20178 yıl comment_444008 Bazen banada oluyor ama sorun var gibi gelmedi. Eğer olsa motor arıza ikazı verirdi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 20178 yıl Yazar comment_444053 10 saat önce, Serkan erden yazdı: Bazen banada oluyor ama sorun var gibi gelmedi. Eğer olsa motor arıza ikazı verirdi.. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20178 yıl comment_445284 lpg sisteminiz pipolu mu yoksa manifold delinerek mi montaj yapıldı acaba? benzer bir sorunu bende yaşadım sorun pipodan kaynaklı çıktı. Manifold delinerek montaj yapıldıktan sonra sorun çözüldü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20178 yıl Yazar comment_445329 13 saat önce, Muhammet Gür yazdı: lpg sisteminiz pipolu mu yoksa manifold delinerek mi montaj yapıldı acaba? benzer bir sorunu bende yaşadım sorun pipodan kaynaklı çıktı. Manifold delinerek montaj yapıldıktan sonra sorun çözüldü. Manifold delinmis dedi usta. Brc sec32 var ama arabayı ilk çalıştırdığım anda araç zaten benzinde lpg ye geçince sıkıntı yok çünkü lpg ye gecene kadar biraz ısınmış oluyor zaten. Arabayı çalıştırır çalıştırmaz hareket ettiğimde karşılaşıyorum bu durumla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20178 yıl comment_448779 Aynı sorun benim aracımdada oldu. Sorunu çözdünüz mü Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20178 yıl Yazar comment_448789 1 saat önce, hüseyin ö yazdı: Aynı sorun benim aracımdada oldu. Sorunu çözdünüz mü Suanlik birşey yapmadım. Araç soğukken yapabilir deyip geçtim. Sizinkisi nasıl siz servise vs gösterdiniz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20178 yıl Yazar comment_449069 26.11.2017 - 01:24 tarihinde, hüseyin ö yazdı: Pazartesi baktırcam Sonuç ne oldu acaba merak ettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20178 yıl comment_449075 Bende de aynı sorun var özellikle kışın çok belli oluyor çözüm bulamadım 3 yıldır bu şekilde biniyorum. Sadece lpg beynini sifirlayip yeni kurulum yaptılar 1 ay hiç sorun olmadı sonrası yine aynı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl comment_449474 aracı lpg yi taktırdığım servise götürdüm.lpg taktıralı henüz 7 ay oldu.enjektörleri yenisiyle değiştirdi.gaz ayarını yaptı.2 sabahtır problem yaşamıyorum.bu arada lpg markam atiker grand. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20178 yıl Yazar comment_449656 30.11.2017 - 08:45 tarihinde, hüseyin ö yazdı: aracı lpg yi taktırdığım servise götürdüm.lpg taktıralı henüz 7 ay oldu.enjektörleri yenisiyle değiştirdi.gaz ayarını yaptı.2 sabahtır problem yaşamıyorum.bu arada lpg markam atiker grand. Peki enjektörleri garantiden mi değiştirdi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20178 yıl comment_449689 aracı lpg yi taktırdığım servise götürdüm.lpg taktıralı henüz 7 ay oldu.enjektörleri yenisiyle değiştirdi.gaz ayarını yaptı.2 sabahtır problem yaşamıyorum.bu arada lpg markam atiker grand.Bendede daha önceki aracımda atiker vardı,ondada dengesiz gaz yeme sorunu vardı,kesip alıyor,rölanti kaçırıyordu. Takılan yerde beyin değişti,hiç sorun çıkarmadan değiştiler,atiker bu konuda müşterisini üzmüyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20178 yıl Yazar comment_449690 1 dakika önce, Serkan erden yazdı: Bendede daha önceki aracımda atiker vardı,ondada dengesiz gaz yeme sorunu vardı,kesip alıyor,rölanti kaçırıyordu. Takılan yerde beyin değişti,hiç sorun çıkarmadan değiştiler,atiker bu konuda müşterisini üzmüyor.. Benimkisi brc. Sorun lpg ile alakalı mi acaba? İlk çalışmada araç benzinde ama? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20178 yıl comment_449783 Benimkisi brc. Sorun lpg ile alakalı mi acaba? İlk çalışmada araç benzinde ama?Bujileri kontrol edin, ateşleme bobinine bakın,olmadı aküyü söküp takın,araç kendini resetlesin. Bunları denemekte fayda var.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın