Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl comment_443790 Merhaba arkadaşlar. 15 gün önce aldığımız aracın geçen gün geri vites lambası, park sensörü ve geri görüş kamerası çalışmayınca sigortasını kontrol ettim yanmıştı. Asıl problem iki ayağına tel dolayıp tekrar takmış yerine eski sahibi. Sonra sigortayı yeniledim ama kafama takılan bi konu var. Kullanma kılavuzunda sigorta değerini "Geri Vites Lambası ve Isıtmalı Yan Aynalar" 10 amper yazıyor. Şimdi park sensörü ve geri görüş kamerasıda gücünü buradan aldığı için bu sigortayı daha yüksek amperle değiştireyim mi yoksa 10 amper yeterlimidir? Teşekkürler. Düzenleme: Başlık sonradan gözüme garip geldi değiştirdim [emoji4] Ekim 19, 20178 yıl Yavuz Avcı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl comment_443791 14 dakika önce, Yavuz Avcı yazdı: Merhaba arkadaşlar. 15 gün önce aldığımız aracın geçen gün geri vites lambası, park sensörü ve geri görüş kamerası çalışmayınca sigortasını kontrol ettim yanmıştı. Asıl problem iki ayağına tel dolayıp tekrar takmış yerine eski sahibi. Sonra sigortayı yeniledim ama kafama takılan bi konu var. Kullanma kılavuzunda sigorta değerini "Geri Vites Lambası ve Isıtmalı Yan Aynalar" 10 amper yazıyor. Şimdi park sensörü ve geri görüş kamerasıda gücünü buradan aldığı için bu sigortayı daha yüksek amperle değiştireyim mi yoksa 10 amper yeterlimidir? Teşekkürler. Bence bir süre böyle kullan, baktın sigorta kaldırmıyor yetkili servise yada iyi bir elektrikçiye danış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl Solution comment_443796 siz eski sahibi gibi yapmayın.10 A şemada gösteren onu takın.Yüksek takarsanız fazla akım şekerse kablo hattına zarar verirsiniz.Kamera ve park sensörü fazla akım çekmez.Eğer bir daha atarsa ilgili olanları kontrol ettirin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl Yazar comment_443800 Bence bir süre böyle kullan, baktın sigorta kaldırmıyor yetkili servise yada iyi bir elektrikçiye danış. siz eski sahibi gibi yapmayın.10 A şemada gösteren onu takın.Yüksek takarsanız fazla akım şekerse kablo hattına zarar verirsiniz.Kamera ve park sensörü fazla akım çekmez.Eğer bir daha atarsa ilgili olanları kontrol ettirinTeşekkür ederim kılavuzda yazdığı gibi 10 Amper taktım. Tekrar problem çıkarırsa elektrikçi yolu görünür. [emoji2] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl comment_443806 park sensörü ve kamera pek akım çekmez. yani büyük ihtimalle yeterli olur 10 amper. hepsini açıp deneyin bakalım yanacak mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20178 yıl Yazar comment_443903 Bugün denedim hepsini açtım 5 dakika kadar sonra aç kapat falan yaptım sıkıntı olmadı. Teşekkür ederim hepinize. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın