Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Geri Vites Lambası Sigorta Amperini Artırmalı Mıyım?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar.

15 gün önce aldığımız aracın geçen gün geri vites lambası, park sensörü ve geri görüş kamerası çalışmayınca sigortasını kontrol ettim yanmıştı. Asıl problem iki ayağına tel dolayıp tekrar takmış yerine eski sahibi.

Sonra sigortayı yeniledim ama kafama takılan bi konu var.

Kullanma kılavuzunda sigorta değerini "Geri Vites Lambası ve Isıtmalı Yan Aynalar" 10 amper yazıyor.

Şimdi park sensörü ve geri görüş kamerasıda gücünü buradan aldığı için bu sigortayı daha yüksek amperle değiştireyim mi yoksa 10 amper yeterlimidir?

Teşekkürler.

Düzenleme: Başlık sonradan gözüme garip geldi değiştirdim [emoji4]

Yavuz Avcı tarafından düzenlendi

Solved by Osman Türkol

Yanıtlama zamanı:
14 dakika önce, Yavuz Avcı yazdı:

Merhaba arkadaşlar.

15 gün önce aldığımız aracın geçen gün geri vites lambası, park sensörü ve geri görüş kamerası çalışmayınca sigortasını kontrol ettim yanmıştı. Asıl problem iki ayağına tel dolayıp tekrar takmış yerine eski sahibi.

Sonra sigortayı yeniledim ama kafama takılan bi konu var.

Kullanma kılavuzunda sigorta değerini "Geri Vites Lambası ve Isıtmalı Yan Aynalar" 10 amper yazıyor.

Şimdi park sensörü ve geri görüş kamerasıda gücünü buradan aldığı için bu sigortayı daha yüksek amperle değiştireyim mi yoksa 10 amper yeterlimidir?

Teşekkürler.

Bence bir süre böyle kullan, baktın sigorta kaldırmıyor yetkili servise yada iyi bir elektrikçiye danış.

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

siz eski sahibi gibi yapmayın.10 A şemada gösteren onu takın.Yüksek takarsanız fazla akım şekerse kablo hattına zarar verirsiniz.Kamera ve park sensörü fazla akım çekmez.Eğer bir daha atarsa ilgili olanları kontrol ettirin

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bence bir süre böyle kullan, baktın sigorta kaldırmıyor yetkili servise yada iyi bir elektrikçiye danış.

siz eski sahibi gibi yapmayın.10 A şemada gösteren onu takın.Yüksek takarsanız fazla akım şekerse kablo hattına zarar verirsiniz.Kamera ve park sensörü fazla akım çekmez.Eğer bir daha atarsa ilgili olanları kontrol ettirin

Teşekkür ederim kılavuzda yazdığı gibi 10 Amper taktım. Tekrar problem çıkarırsa elektrikçi yolu görünür. [emoji2]
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün denedim hepsini açtım 5 dakika kadar sonra aç kapat falan yaptım sıkıntı olmadı.
Teşekkür ederim hepinize.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.