Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl comment_443685 Merhaba arkadaslar.kısa bir süre once 2013 model focus alarak araniza katildim.otomobilimden cok memnunum ama 1 haftadir gelen bir ses beni cok rahatsiz ediyor.montun fermuari yada kemer tokasinin plastige çarpması gibi bir ses var.ses tam olarak fotoğrafta isaretli olan yerden ozellikle tumseklerden gecerken geliyor.kaplamasini söktüm.gevsek hicbirsey yoktu.kaplamasiz kullandim ses gelmeye devam etti.bir fikriniz var mi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl comment_443715 Benim de böyle bir sorunum vardı. Sağolsun forumdan bir arkadaş sayesinde çözdüm.Arka koltukların kilitleme demirleri var ya işte onlardan geliyordu ses.Elektrik bandı ile sardım ses kesildi. Bir deneyin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl Yazar comment_443719 13 dakika önce, Serkan D. yazdı: Benim de böyle bir sorunum vardı. Sağolsun forumdan bir arkadaş sayesinde çözdüm.Arka koltukların kilitleme demirleri var ya işte onlardan geliyordu ses.Elektrik bandı ile sardım ses kesildi. Bir deneyin... Hocam yalniz ses sürücü koltuğunda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl comment_443720 Ben de sesin nereden geldiğini anlayamıyordum.önde mi arkada mı belli değildi. bi denemekte yarar var. --1 dakika sonra eklendi-- Aynen sizin tarif ettiğiniz gibi bir sesti.plastik bir parçanın cama tıkırdatması gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl Yazar comment_443722 12 dakika önce, Serkan D. yazdı: Ben de sesin nereden geldiğini anlayamıyordum.önde mi arkada mı belli değildi. bi denemekte yarar var. --1 dakika sonra eklendi-- Aynen sizin tarif ettiğiniz gibi bir sesti.plastik bir parçanın cama tıkırdatması gibi. Yok hocam sesin yeri kesin burasi.arka koltuk baglantisina baktim.onceden sarmislar orayi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl comment_443725 Benim bildiğim bu kadar kardeş.Forumdan başka bir arkadaş belki yardımcı olur size.İyi günler..Aracın hayırlı olsun.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl Yazar comment_443726 3 dakika önce, Serkan D. yazdı: Benim bildiğim bu kadar kardeş.Forumdan başka bir arkadaş belki yardımcı olur size.İyi günler..Aracın hayırlı olsun.. Ilginize tesekkurler.iyi gunler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl comment_443795 arkadaşım benzer ses bendede var.arkadan geliyor.3 yıldır çözüm bulamadım.insallah bulursun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20178 yıl comment_444128 wd-40 ile bi yaglamayi denemenizi tavsiye ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20178 yıl comment_444134 Koltuğun köşesinden döşemeden geliyor sanki..gırç gırç bir ses bastırınca..koltuğun köşeye bastırınca bende de geliyor..oturunca filan o bölgeye odaklanınca geliyor..sanki ray varda..bozuk yatak gibi..sert ve bölgesel ses..birleşimdeki plastiğe vs bakmalı..uğraşmadım ama takılınca delirtir:) Araç; 2013 model focus 3 hb titanium Ekim 22, 20178 yıl Misafir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 20178 yıl Yazar comment_444283 Arkadaslar sesin yerini tespit ettik.tamiratini yapinca fotograflarla paylasirim insallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20178 yıl Yazar comment_444760 Bugun koltugu sokebildik sonunda.ne kadar incelediysek de ses yapabilecek ne bir gevseklik ne de bir kirilma vardi.sadece koltugun saseye baglandigi yerde biraz ezilme vardi.acaba ordan midir diyerek o bölgeyi resimdeki gibi kapladık.butun raylari yagladik.ses kesildi.ama aksam surdugumde daha nadir olsa da ses gelmeye devam etti.umarim bir sekilde kesilir.sesten dolayi kac defa araba sattim.cok severek kullandigim focus da bunlardan biri olmaz insallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20178 yıl comment_444800 Arjadaşlar o arjadan gelen ses bizzat arka koltukların içinden geliyor. Koltukları ayırın. Arkasına avuç içinizle vurun. Bizzat o trim sesi duyarsınız.. ama nasıl çözecem bir fikrim yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20178 yıl Yazar comment_445295 Focus 2de de benzee bir ses problemi varmis ama tam olarak sebebini bulamadim.fikri yada tecrubesi olan arkadaşlardan yardim bekliyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın