Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20178 yıl comment_443188 Herkese merhabalar , Aracımda Eco Modu aktif etmek için modifiyeli ELM327 kablosu ile elmconfig programı kullanarak araca bağlantım . Eco Modu aktif etmek için HEC modülündeki ROM güncellemesini yaparken hata oluştu ve aracın gösterge paneli tamamen karardı sadece dörtlü ışıkları yanıyor. akü kutup başını söktüm bekledim (1 saat kadar ) yinede düzelme olmadı. Ayrıca araca kablo ile bağlanabiliyorum ancak elmconfig programındaki HEC modülüne hiçbir şekilde bağlanamıyorum. yardımlarınızı bekliyorum --9 dakika sonra eklendi-- Aracın Son Halinin Resimleri Ekim 15, 20178 yıl Cumhur Oguzhan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 20178 yıl comment_447032 merhaba sorunu çözdüyseniz nasıl çözdünüz acaba? bende ELMConfig ile araca bağlanmak istiyorum fakat bağlantı hatası veriyor. --1 dakika sonra eklendi-- 15.10.2017 - 15:18 tarihinde, Cumhur Oguzhan yazdı: Herkese merhabalar , Aracımda Eco Modu aktif etmek için modifiyeli ELM327 kablosu ile elmconfig programı kullanarak araca bağlantım . Eco Modu aktif etmek için HEC modülündeki ROM güncellemesini yaparken hata oluştu ve aracın gösterge paneli tamamen karardı sadece dörtlü ışıkları yanıyor. akü kutup başını söktüm bekledim (1 saat kadar ) yinede düzelme olmadı. Ayrıca araca kablo ile bağlanabiliyorum ancak elmconfig programındaki HEC modülüne hiçbir şekilde bağlanamıyorum. yardımlarınızı bekliyorum --9 dakika sonra eklendi-- Aracın Son Halinin Resimleri merhaba sorunu çözdüyseniz nasıl çözdünüz acaba? bende ELMConfig ile araca bağlanmak istiyorum fakat bağlantı hatası veriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20187 yıl comment_482696 2018 süper Mini ELM327 V2.1 Bluetooth OBD OBD2 ELM327 2.1 destek OBD-II protokolleri teşhis aracı Android, Windows içinhttps://s.click.aliexpress.com/e/c2Gcexx2 Arkadaşlar bu cihazın maliyeti çok uygun. Alsak focus 2.5 titanyum benzinli araçta ne gibi faydalanabiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20187 yıl comment_482698 Bu cihaz kablosuz olduğu ve çip farklı olduğu için işinize yaramaz. Yanlış hatırlamıyorsam sadece bazı değerleri okur o kadar. Gerekli konuda detayları bulabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20187 yıl comment_483509 Merhaba, Yorum için teşekkürler Saygılarımla Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20187 yıl comment_484497 Merhaba Aliexpress'ten Focus 2.5 titanyum benzinli 2008 model araçlarda nasıl bir ELM... Cihazı almamı önerirsiniz rica etsem arkadaşlar. Önerileriniz benim için çok değerli. Saygılarımla. Ekim 20, 20187 yıl Cengiz Yılmaz tarafından düzenlendi imla hataları vs. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın