Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20178 yıl comment_441136 FOCUS 3 2014 Model aracımda flash bellekle müzik dinlerken şarkılar sıralı ekrana gelmiyor bu sorun neden kaynaklanır ? Birde müzik çaların ses komple kısma mute tuşu varmıdır ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20178 yıl comment_441138 Otomatik MesajBu konu, Teknik ve Faydalı Bilgiler > Otomobiller Hakkında > Elektronik Sistemleri kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20178 yıl comment_441139 -karıştır modu açıktır. -5" ekrana güncelleme ile geldi play pause. diğerlerini bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20178 yıl Yazar comment_441140 karıştır modunu nasıl kapatıyoruz aslında tam karışık değil mesela 1. sırada olması gereken sarkı 50. sırada baslıyor 2. sıradakı sarkı 51 de baslıyor gıbı Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20178 yıl comment_441141 8 dakika önce, Ahmet Paçacı yazdı: karıştır modunu nasıl kapatıyoruz aslında tam karışık değil mesela 1. sırada olması gereken sarkı 50. sırada baslıyor 2. sıradakı sarkı 51 de baslıyor gıbı trenddeki sistemi bilmiyorum. kullanım klavuzuna bakabilirsiniz ama dediğiniz gibiyse karıştır dan değildir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 20178 yıl comment_441177 Mute tuşu yoksa basitçe teybi kapatmayı öneriyor ford. Nasılsa son kalan yerden devam ediyor diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 20178 yıl comment_441179 Benim eski Clio da bile direksiyon kumandasında mute tuşu ve radyo CD geçiş tuşu da vardı ayrıca direksiyon altında sabittir. Ford da direksiyon üstüne koymuslar direksiyon çevirirken pek kullanışlı olmuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 20178 yıl comment_441258 12 saat önce, Aşkın Aşık yazdı: Benim eski Clio da bile direksiyon kumandasında mute tuşu ve radyo CD geçiş tuşu da vardı ayrıca direksiyon altında sabittir. Ford da direksiyon üstüne koymuslar direksiyon çevirirken pek kullanışlı olmuyor corollayla çok dalga geçmiştim yok diye focusta başıma geldi updatele geldi neyse ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 20178 yıl comment_441269 4’lü fonksiyon tuşu varsa bir tanesi mute oluyor. Ama trendlerde yok diye biliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 20178 yıl comment_441273 1 saat önce, Aşkın Aşık yazdı: Update ile geldi derken hocam ? ekranın yazılımı güncellenince ekranın altındaki fonksiyonlardan (çizgi şeklindeki tuşlarla kontrol edilen) en sağdaki mute yada play/pause oldu. Navigasyonlu ekran olunca, navigasyonla birlikte ekranda güncelleniyor ancak diğer ekranları serviste güncelletmek zor olsa gerek Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 20178 yıl comment_441318 10 saat önce, Ozan Kar yazdı: ekranın yazılımı güncellenince ekranın altındaki fonksiyonlardan (çizgi şeklindeki tuşlarla kontrol edilen) en sağdaki mute yada play/pause oldu. Navigasyonlu ekran olunca, navigasyonla birlikte ekranda güncelleniyor ancak diğer ekranları serviste güncelletmek zor olsa gerek Benim radyo ekranında navigasyon yok fakat o dediğiniz çizgi tuşlar mevcut bende pause yapiyor ancak ben direksiyon kumandasinda hem mute ve CD radyo değiştirici olmasını isterdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 20178 yıl comment_441369 5 saat önce, Aşkın Aşık yazdı: Benim radyo ekranında navigasyon yok fakat o dediğiniz çizgi tuşlar mevcut bende pause yapiyor ancak ben direksiyon kumandasinda hem mute ve CD radyo değiştirici olmasını isterdim olsa iyi olurdu ama zaten 20 tane tuş var direksiyonda ona yer kalmamış Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın