Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 20178 yıl comment_438400 Arkadaşlar merhaba. Arabayı aldığımdan beri dikkatimi çekiyor ve niye yanmadığı konusunda bi fikrim de yok. Adını da bilmiyorum kapı lambası olarak açtım başlığı. Bu gotoğraftaki lamba nasıl yanar acaba ne yapmam lazım yada arızalı mıdır ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 20178 yıl comment_438406 Yanmaz o, sadece arkadan gelen ışığınyansıtır. Ampul yok içinde.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 20178 yıl comment_438407 Reflektör yani o. İçine ampül vb takanlar oldu. Aramada çıkması gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 20178 yıl comment_438439 Tavan lambasından kablo çekmen lazım tabi ucunada 5w ampul takıcan kapı açılınca yanar işi bilen bir eleltrikçi takar Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 20178 yıl comment_438478 9 saat önce, Osman Türkol yazdı: Tavan lambasından kablo çekmen lazım tabi ucunada 5w ampul takıcan kapı açılınca yanar işi bilen bir eleltrikçi takar Fikir olarak kalsın, araçta kapanan ayna varsa, doğrudan ayna altı aydınlatmadan da çekilebilir. Daha kolay olur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 20178 yıl comment_438624 8 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Fikir olarak kalsın, araçta kapanan ayna varsa, doğrudan ayna altı aydınlatmadan da çekilebilir. Daha kolay olur.. doğru yol bu hemen 1 metre ileriden kablo çıkıyor ayna aydınlatmaya t10 duy ampul ve yarım metre kablo ile tamamdır o iş Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 20178 yıl comment_438656 14 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Fikir olarak kalsın, araçta kapanan ayna varsa, doğrudan ayna altı aydınlatmadan da çekilebilir. Daha kolay olur.. Lafı ağzımdan aldınız. En güzeli bu olur. 6 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: doğru yol bu hemen 1 metre ileriden kablo çıkıyor ayna aydınlatmaya t10 duy ampul ve yarım metre kablo ile tamamdır o iş Çekilen kablo bez bant ile sarılmalıdır. Yoksa tıkırtı yapıyor namussuz. Tecrübe ile sabittir Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 20178 yıl comment_438660 Çekilen kablo bez bant ile sarılmalıdır. Yoksa tıkırtı yapıyor namussuz. Tecrübe ile sabittir Bez bant yoksa çekilen kabloyu ana tesisata elektrik bAntı veya plastik Cırt kelepçe ile her bir karışa tekabül edecek şekilde sabitlerseniz ses yapmasını engelleyebilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 20178 yıl comment_438665 22 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Bez bant yoksa çekilen kabloyu ana tesisata elektrik bAntı veya plastik Cırt kelepçe ile her bir karışa tekabül edecek şekilde sabitlerseniz ses yapmasını engelleyebilirsiniz Oradan oraya bir tesisat yok Serkan Bey? Kablo çifti boşta sallanacak. Bu yüzden ya sünger ile destek yapılır, ya uygun bir yerden dolaştırılır ya da bez bant ile sarılır. Bir kablodan ses çıkar mı? Evet çıkıyor, hem de baya can sıkıcı bir ses oluyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20178 yıl comment_438688 8 saat önce, Bedirhan Doğan yazdı: Oradan oraya bir tesisat yok Serkan Bey? Kablo çifti boşta sallanacak. Bu yüzden ya sünger ile destek yapılır, ya uygun bir yerden dolaştırılır ya da bez bant ile sarılır. Bir kablodan ses çıkar mı? Evet çıkıyor, hem de baya can sıkıcı bir ses oluyor ? boş deliklere takılmak için plastik klipsli çıt çıt kelepçeler mevcut. Hemde fabrikasyon gibi durur Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20178 yıl comment_438714 Oradan oraya bir tesisat yok Serkan Bey[emoji4] Kablo çifti boşta sallanacak. Bu yüzden ya sünger ile destek yapılır, ya uygun bir yerden dolaştırılır ya da bez bant ile sarılır. Bir kablodan ses çıkar mı? Evet çıkıyor, hem de baya can sıkıcı bir ses oluyor [emoji4]Kapı döşemesini sökün içerdeki gri gözüken yalıtım malzemesini kenarlarından az çekerek siyah silikonu kesin maket bıçağı ile karşınızda kapı kilidine giden sprial teli cam açma kapamaya giden kabloları cam krikosuna giden kabloları vs göreceksiniz Bir ara resim ekleyim ben Ofiste bulunan PC'de resimler ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20178 yıl comment_438719 Kapı döşemesini sökünce aynaya giden tesisatın gri soketinden direk elektriğini alıp, sonrada kabloyu sıcak silikon ile yapıştırıp lambayı yakarsınız. Sıcak silikon sayesinde; seste yapmayacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20178 yıl comment_438736 2 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: Kapı döşemesini sökün içerdeki gri gözüken yalıtım malzemesini kenarlarından az çekerek siyah silikonu kesin maket bıçağı ile karşınızda kapı kilidine giden sprial teli cam açma kapamaya giden kabloları cam krikosuna giden kabloları vs göreceksiniz Bir ara resim ekleyim ben Ofiste bulunan PC'de resimler ... Serkan Bey, laf yarışına giriyor gibi olduk sanki ? Beni yanlış anlamayın lütfen. İç taraftaki tesisattan bahsediyorsunuz. Orayı biliyorum. Aslında çok mantıklı ama yine de bir tane iletken tel çekmek için yalıtım malzemesini kaldırıp oranın dokusunu bozmayı değer mi sizce? Yalıtım malzemesini tutan siyah madde silikon değil, bitümdür ayrıca. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20178 yıl comment_438744 Serkan Bey, laf yarışına giriyor gibi olduk sanki [emoji23] Beni yanlış anlamayın lütfen. İç taraftaki tesisattan bahsediyorsunuz. Orayı biliyorum. Aslında çok mantıklı ama yine de bir tane iletken tel çekmek için yalıtım malzemesini kaldırıp oranın dokusunu bozmayı değer mi sizce? Yalıtım malzemesini tutan siyah madde silikon değil, bitümdür ayrıca.Herkesin bildiği kendine kalsın en iyisi Bedirhan bey ben böyle bişey yapsam yalıtımda bozulacakmış doku zedelenecekmiş hiç korkmadan girişirim benim için önemli olan temiz titiz işçilik göz tırmalayamacak oem görüntü bu bölgede de kapı döşemesini sökünce ortada kablo gözüküp sallanacağına hepsini ana tesisata sabitleyip üstünü kapatırım orijinal yalıtım malzemesi ile Takarım kapı döşemesini Sağlıcakla kalın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20178 yıl comment_438862 7 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: Takarım kapı döşemesini Takın Serkan Bey, Siz de sağlıcakla kalın... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın