Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 20179 yıl comment_438051 Focus 2 aracım cruise control bayadir kullanmiyodum birkac gündür devreye sokmaya calisiyorum ama olmadi tus testlerini yaptım tuslar calisiyo ama cc aktif olmuyo nasıl cozebilirim yardimlariniz icin simdiden teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20179 yıl Solution comment_438062 debriyaj müşürü ilk akla gelen. frende olabilir ama fren lambaları yanar sürekli (bugün birini gördüm ama düşük ihtimal) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20179 yıl comment_438088 Debriyaj müşürü bencede. Bende de ara ara çalışmamazlık yapıyor. Debriyaja 2-3 kere basınca düzeliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20179 yıl comment_438126 Kac km hizda deniyorsunuz? 40 km ve altinda calismiyor guvenlkk amacli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20179 yıl comment_438141 35 kmde aktif oluyor bende (2006 ghia). Altında çalışmıyor zaten. 70-90 arası hızlarda sabitliyorum genelde. arada sırada devreye girmiyor 2-3 kere debriyaja basıyorum düzeliyor sonra. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20179 yıl Yazar comment_438182 Debriyaj müşürü yerinden çıkmış taktim suan çalışıyor yardimlariniz icin teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20179 yıl comment_438183 Bir saat önce, Yasin Arslan yazdı: Debriyaj müşürü yerinden çıkmış taktim suan çalışıyor yardimlariniz icin teşekkürler Müşür nerede ve nasıl bir işlem yaptınız? Detay/foto verirseniz sıkıntı yaşayan arkadaşlar için kolaylık olur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20179 yıl Yazar comment_438206 Suan disarida oldugum icin aractan cekemedim ama bu resimler daha net bi sekilde gosteriyor debriyaj ve fren pedallarina alttan eğilip baktiginizda soket uçları hemen gözünüze çarpıyor parcanin oturdugu bir demir yuva var oraya geçirip saat yonu de ceviriyorsunuz ve kilitleniyor parca debriyaj pedali bosta oldugunda sensore basiyor otomatik Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20178 yıl comment_445068 Arkadaşlar merhaba; 2010 model ford focus aracımda cruise control çalışmıyor. Debriyaj müşürünü çıkarıp taktık kontrol ettik ama sorun hala devam ediyor. Düğme kontrolü yaptık düğmeler çalışıyor başka ne sorunu olabilir acaba ? En son çare servise götürmek zorunda kalacağım. Lütfen yardım edin. Teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20178 yıl comment_445069 Fiesta'da başıma şöyle bir şey geldi. Bütün her şey düzenli çalışıyordu. Sol arka fren lambası yanmasına rağmen, ampul değiştirdim. CC çalışmaya başladı. Şase yapıyor ampuller ama yinede çalışıyor.Araç kendini fren yapıyor zannediyor ve CC devreye girmiyor. 10 liraya iki ampulü değiştirin hocam. Ekim 30, 20178 yıl Ahmet Can Hati tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 20188 yıl comment_467164 Arkadaslar hız sabitleme sorunum hala çözülmedi. 2 tane Ford servisine gittim ikiside debriyaj müşiri değişmeli dediler ve degistirdiler ancak hata mesajini siliyorlar ve sensor degistikten sonra cihaza bagladikların yine debriyaj müşiri hatası aliyorlarmis. En son gittiğim servis yine çözemedi ve gem modülü arızası olabilir dedi aracın 2-3 gün kalması gerekiyormuş. Beyinden de yapabilirmis ve fiyatı çok yüksek çıkarmış. Lütfen yardımcı olun bunu çözebilmek bir usta bulabilirmiyiz istanbulda . Simdiden tesekkuler.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın