Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 20197 yıl comment_505054 Benzer bir durumda benim başımda. Dün öğleden sonra aracı çalıştırdım.klimayı devreye aldım.auto konumunda 23C ile başlattım. 2-3 dakika olması gerektiği gibi maksimum soğutma ile başladı sonra fan kademesi otomatik olarak 4 veya 5 seviyesine indi ama anormal bir ses başladı. Bana fan rulmanı sesi gibi geldi ama bilemedim. Servisi aradığımda aracın servise getirilmesini elektrikçinin bakacağını ama tatilden dolayı nöbetçi personelin olması sebebiyle pazartesi gününe ancak bakabileceklerini söylediler. Bu problemle ilgili kokpitin komlpe sökülmesi mi gereliyor yoksa araç içi dinleme ile kısmen tespit edebilirlermi? Ayrıca arıza kaydı vermişmidir? Basit bir rulman problemiyse komple fanı değiştirmeme gerek varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 20197 yıl comment_505150 08.06.2019 - 17:22 tarihinde, Eser Ekinci yazdı: Bu problemle ilgili kokpitin komlpe sökülmesi mi gereliyor yoksa araç içi dinleme ile kısmen tespit edebilirlermi? Ayrıca arıza kaydı vermişmidir? Basit bir rulman problemiyse komple fanı değiştirmeme gerek varmı? Komple sökülüyor bildiğim kadarıyla. Fordda hiç bir parçanın bütününü oluşturan küçük parçalarının satışı veya tamiri serviste yapılmıyor. Dışarıda bu işi yapan birileri vardır illaki. Ama sonuç kalitesi konusunda pek emin değilim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın