Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl comment_436269 arkadaslar merhaba 2 fotograf koydum biri orjinal olani digeri titanyum lardaki gibi olan bu fotografi nette buldum klima paneli titanyumun boyle birsey olabilirmi yapilabilirmi eger bu yapiliyorsa titanyumlardaki gibi hem klima paneli hemde double teypi cerceve bulup titanyumlarin double teyp ide takilabilirmi bilgi verirseniz sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl comment_436291 8 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Uyarmı bilmiyorum ama makyajlı 2.si. Makyajdan önce son 6 ay böyle geldi Mk2. Uyar büyük ihtimal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl comment_436304 Teyp çerçevesini değiştirirseniz oval sony teybi uygulayabilirsiniz . Daha önce yapan arkadaşım oldu hiç bir sıkıntı olmadan değiştirdi. Klima kontrol panelinide yine titanium ile değiştirme imkanınız var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl comment_436315 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Makyajdan önce son 6 ay böyle geldi Mk2. Uyar büyük ihtimal. Böyle gelmedi aracın klima paneli değişmiş yada teyp değişmiş büyük ihtimal klima değişmiş , makyajdan önce klima paneli titanium gibi olanların teypleride titanium larinki gibi eski sony teyplerden değil Ağustos 27, 20178 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl comment_436317 yalnız makyajdan önceki ghiaların teypleride titaniumlarinki gibi yeni tip sony ,bu aracın klima paneli değişmiş Ağustos 27, 20178 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl comment_436319 Hocam sen şimdi gereksiz detaya niye takıldın, milletin kafayı karıştırıyorsun boşuna Klima paneli uyar mı uymaz mı onu söyle biliyorsan Ayrıca aşağıdaki kapağı da mı değişmeyle uğraşmışlar belki fabrikasyon böyle geldi ne biliyoruz yani Tantana boşuna vallahi. Adam zaten karbon kaplamış çerçeveyi, değişmiştir toptan. Bu, gereksiz detay yinelemek gerekirse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl comment_436320 23 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Klimadan bahsediyoruz. Bende aracın genel olarak durumunu söyledim araç makyajdan önceki ghia değil klima paneli değişmiş diye --7 dakika sonra eklendi-- 9 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Hocam sen şimdi gereksiz detaya niye takıldın, milletin kafayı karıştırıyorsun boşuna Klima paneli uyar mı uymaz mı onu söyle biliyorsan Ayrıca aşağıdaki kapağı da mı değişmeyle uğraşmışlar belki fabrikasyon böyle geldi ne biliyoruz yani Tantana boşuna vallahi. Adam zaten karbon kaplamış çerçeveyi, değişmiştir toptan. Bu, gereksiz detay yinelemek gerekirse. Öyle bi focus TR ye fabrikasyon böyle gelmedi klima paneli yeni olanın teybide yeni sony,klima paneli değişmiş büyük ihtimal ama teybinde değişme olasılığı var. Üstünu karbon fiberle kaplamışlar zaten karbon fiberi söksek neyin değiştiği belli olur... Klima paneli de uyar büyük ihtimal --18 dakika sonra eklendi-- Araç 2006 modelmiş o yuzden klima paneli değişmiş Ağustos 27, 20178 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın