Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20178 yıl comment_435021 Değerli arkadaşlar bugün silecek suyunu doldurmak icin kabutu actim.motor suyu deposunun altindan siyah kecenin üstünde yağ gördüm .acaba neyden kaynakli ve acil bir durum mu fotografini çektim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20178 yıl Yazar comment_435029 32 dakika önce, Ozan Kar yazdı: motor kulağı patlamış. Ciddi bir problem mi ustam etrafta cok yag yok sanırım yeni patlamış.hemen mi yaptiriyim sehirdisindayim --1 dakika sonra eklendi-- 59 dakika önce, İbrahim su yazdı: Ciddi bir problem mi ustam etrafta cok yag yok sanırım yeni patlamış.hemen mi yaptiriyim sehirdisindayim Arabam 2013 focus trend x.. gecen yil garantisi bitmis bende ford guvence ile 2 yil uzattim.acaba bu parca guvence kapsaminda mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20178 yıl comment_435034 Aracınız sadece sarsıntılı çalışır onun dışında bir problem teşkil etmez . Değiştirmeniz tavsiye edilir . %20'sini siz ödersiniz gerisini servis karşılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20178 yıl comment_435040 2 saat önce, İbrahim su yazdı: Ciddi bir problem mi ustam etrafta cok yag yok sanırım yeni patlamış.hemen mi yaptiriyim sehirdisindayim Ciddi değil, aceleye gerek yok dönünce yaptırırsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20178 yıl Yazar comment_435050 10 saat önce, Özer Aksu yazdı: Aracınız sadece sarsıntılı çalışır onun dışında bir problem teşkil etmez . Değiştirmeniz tavsiye edilir . %20'sini siz ödersiniz gerisini servis karşılar. Cevabınız icin tesekkur ederim.memlekete gider gitmez hemen yaptiracam.arabayi hor kullanmiyorum 2013 model araba nasıl da patlior bu takoz kronik sorun mu acaba.neyden kaynaklanmis olabilir. Birde guvence acaba %20 mi yoksa %30 mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20178 yıl comment_435051 Cevabınız icin tesekkur ederim.memlekete gider gitmez hemen yaptiracam.arabayi hor kullanmiyorum 2013 model araba nasıl da patlior bu takoz kronik sorun mu acaba.neyden kaynaklanmis olabilir. Birde guvence acaba %20 mi yoksa %30 muKronik demeyelim de belli bir süre sonra dayanamabiliyor . Güvence %20 olarak biliyorum ben . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20178 yıl comment_435079 Benim aracımda da bozulan iki parçadan birisi (diğeri de ön teker bilyası) kronik değil ama zamanla alakalı plastik malzeme çatladığından dolayı yağ sızdırmaya başlıyor. değişim gerekli yalnız serviste pahalıydı 700 küsür liraydı orijinalini 350 ye almıştım parçacıdan. Şimdi gördüm ek garantiniz var herhalde serviste yapılır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20178 yıl Yazar comment_435216 11 saat önce, Kubilay Yıldırımbayazıt yazdı: Benim aracımda da bozulan iki parçadan birisi (diğeri de ön teker bilyası) kronik değil ama zamanla alakalı plastik malzeme çatladığından dolayı yağ sızdırmaya başlıyor. değişim gerekli yalnız serviste pahalıydı 700 küsür liraydı orijinalini 350 ye almıştım parçacıdan. Şimdi gördüm ek garantiniz var herhalde serviste yapılır. Cevap icin tesekkur edetim ustam.bgun servisi aradim arabayi kontrol edip fotografini cekip otosana yollyacaklarmis.ford guvence kapsaminda mi degil mi karar verilecekmis..acaba ford guvence kapsamindami bu ariza Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20178 yıl comment_435265 Yakın zamanda aynı şekilde bende de oldu. Etrafını motor su kabının altını filan kirletmişti, temizledikten sonra farkettim kulak olduğunu ama bir sıkıntı yok titreme biraz fazla ve hala değiştirmedim. Çok bekletmemek mantıklı olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl Yazar Solution comment_436243 Herkese cevapları ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.cuma günü servise gittim ve motor kulagi teşhisini koydular.fotoğrqflarini cekip otosana yolladilar.bir saat sonra ford güvencesi tarafindan değiştirilmesine onay verdiler.toplamda 93 lira aldılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl comment_436321 Geçmiş olsun böylelikle, güvenli sürüşler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın