Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Gittigidiyor.Com Ile Alakalı Çok Acayip Bir Sorun.


H. Cenk

Önerilen Mesajlar

Bizim küçük hala Super Mario hastası  ve bir Wii si var. Bunun da raket, beyzbol sopası, golf sopası ve direksiyondan oluşan sport paketi var. KUmandayı bunlara uydurmak için de ortak parça var. İşte o ortak parçayı kırdı. Mecburen yeni set alalım dedik ve gittigidiyorda bir tane bulup siparişi verdik, pek bulunmuyor artık. Fakat eleman biraz yavaş mesajlara cevap vermiyor ya da çok geç veriyor, Türk gencinin genel sorunu olarak dedikleri anlaşılmıyor vs. Sonunda Perşembe günü dedi ki abi orada yazıyor 3 günde kargoya vereceğimiz. Bugün öğleden sonra vereceğiz dedi. İyi dedim ama 2 saat sonra bir baktım kargo gelmiş bir şey bırakmış gitmiş.. Kocaman bir kutu. Bizim istediğimiz olması mümkün değil. Baktım benle alakası olmayan Beylikdüzünde birine fatura edilen 5 adet bahçe LED aydınlatması. Fakat kutu üstündeki barkod benim adıma ve adresime .. Mesaj attım elemana yanlış yollamışsın diye.. Dün sabah cevap yazdı. Yok abi biz bişey yollamadık. Dün senin ürünü vermeye gittik  baktık senin satış kodu aktif değil biz de kargoya veremedik dükkana döndük dedi.  İyi de bu ne dedim, bilmiyom abi bizle alakası yok dedi.. dedim yalan söylüyor nasıl olsa malı bende ... Neyse sonra GGdan adamın telefonunu aldım. Bugün aradım. Adam diyor ki abi gönderen firmanın benle alakası yok. GG satışlarında biz GG un satış kodunu kullanıyoruz. Biz gittiğimizde sizin kod inaktifti biz de siz iptal ettiniz sandık. Geri döndük. Muhtemelen başka bir firma aynı kodu kullanmış. Bugün yollayayım. Pazartesi eline geçer. 

 

Ben önce kontrol ettim gerçekten gelen ürün benim aldığım kişinin sattıkları listesinde yok. Ben de faturadan göndericiyi aradım. Karaköyde bir aydınlatmacı. Abim 3 gündür o gönderiyi arıyorum. Kargo sana mı getirmiş dedi. Kargoya söyleyeyim gelip alsınlar dedi. 

 

Eğer bu son firma ekrandaki kodu yanlış kaydedip yolladıysa , dolayısıyla benim satıcı bana yollayamadıysa yuh olsun. Ama insan hatasıdır olabilir yapacak bir şey.... Yok gittigidyorda bir sorun var da yanlış kodu yanlış satıcıya veriyorsa yuh olsun. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Abi yanlış gönderen adamın kodu ile senin kodun benzerse olabilecek bir hata da eğer bundan dolayı ise suç gittigidiyor'da, yeterince eşsiz kodlar yaratamıyor demektir. Eğer kargo kodlarını kargo firmasından alıyor ise onların suçu.Özetle eğer kodun yanlış girilmesinden dolayı ise, ki yanlış gönderen adam bulamıyorsa büyük ihitmalle tek hane yanlış girilmiştir, kodu üreten bir şeyleri yanlış yapıyor.

 

Farklı bir karışıklık olduysa bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Zamanında da bana (2013) Bimeks' ten almış olduğum ucuz bir tablet yerine 2 tane Iphone 5 göndermişlerdi. Kargo üzerindeki iletişim bilgileri, aldığım ürün ile ilgili bilgiler hepsi doğru sadece kutu içeriği farklıydı. Durumu düzelttirmek biraz zaman aldı, bende aldığım tableti de iptal etmiştim. Olabiliyor böyle şeyler. 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.