Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20179 yıl comment_433040 Aracımın ön tampon ve farlarını comfort gibi yapmak istiyorum kaporta olarak bir fark var mı far ve tampon yerlerine oturur mu aşşağı yukarı maliyeti ne kadara patlar yapan var mı bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.Arka tamponu değiştirmeyi düşünmüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20179 yıl comment_433043 Otomatik MesajBu konu, Focus I > Ford Garajı > Mk1- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Mk1- Modifiye > Focus I > Ford Garajı > Mk1- İç & Dış Görünüm kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20179 yıl comment_433051 Farlar aynı değil mi? Sis farı eklemek için ızgarada tadilat gerekiyordu (ya da ızgarayı değiştirmek, tam hatırlamıyorum). Onun dışında sıkıntı olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20179 yıl comment_433052 14 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Sis farı eklemek için ızgarada tadilat gerekiyordu (ya da ızgarayı değiştirmek, tam hatırlamıyorum) İster kenarları kesiyorsun abi istersen yenisini alıyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20179 yıl Yazar comment_433361 Farlar aynı değil sinyaller tamponlardan farların içine alınıyor ve parkların yeri değişiyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın