Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Doğukan İpekçi

Üye
  • Toplam İleti

    32
  • Katılım

  • Son ziyaret

Doğukan İpekçi tarafından yazılan her şey

  1. orjinal hoparlörlere amfi bağladım çok güzel tertemiz ses alıyorum bence değiştirmeye gerek yok subwoofer ve amfi ile tatmin edici güzel bir ses alırsın
  2. Benzin pompası viseon mu bocsh mu viseonun orjinal olduğunu söylediler bosh daha iyi olduğunu bilgi verirseniz sevinirim hemen taktırıcam
  3. Focus 1 aracıma açık hava filtresi taktırmak istiyorum performans artışı için bir beklentim yok ses olarak biraz değişiklik olmasını istiyorum filtre boğazının ölçüleri nedir? Önerebileceğiniz bir filtre var mı? KN ve green gibi markalar için bütçem biraz kısıtlı.
  4. Teşekkürler,en azından birisi direkman havaya doğru bakmaz ikisi de eşit seviyeye gelir.
  5. Merhaba far ayar motorumun sol tarafta ki anladığım kadarıyla bozuk ve bugün aracıma beyaz led xenonlardan taktım eski aydınlatmayı yetersiz bulduğum için görüntü ve aydınlatma olarak mükemmelleşti ama karşıdan gelen araçları rahatsız ediyor normal ampullerle de tek tük sellektör yerken şuan bu durum sıklaştı manuel olarak farların yere bakmasını nasıl sağlayabilirim tek bi ayarda sabit kalmadı benim için yeterli.
  6. Bende yapmak istiyorum nasıl sökülüyor yardımcı olur musunuz focus 1 birde kapakları biraz sararmış bembeyaz aydınlatsın istiyorum sarı kapak rengi çok etkiler mi
  7. Anladım aslında yapılsa güzel olur ama pek anladığım işler değil maalesef şimdilik uzak duruyorum.
  8. Merhaba 800-1000 tl bütçeye sahibim aracımı öznelleştirmek istiyorum önceliğim jant fakat şuan bütçe olarak daha üst rakamlara çıkamıyorum aracımın dış görünümü için neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  9. 1-2000 model focus 1 sahibiyim aracımda zaman zaman düşük devirlerde tekleme yaşıyorum fakat gaza yüklendiğim zaman tekleme yok oluyor gibi gaz ayarı yaptırdığım zaman ayarlarda bir şey yok bujilerden kaynaklandığı söylendi ne tip buji satın almalıyım Fethiye'de yaşıyorum burada bulabileceğim buji bosch marka olur hangi markayı tercih etmeliyim ayrıca buji kablolarını da değiştirmeyi düşünüyorum internetten alabileceğim uygun bir site gösterirseniz internet üzerinden de satınalabilirim. 2-Aracımın vites geçişleri sert gibi geliyor kullanımda zorluk yaşamıyorum fakat eski aracıma göre biraz daha sert ayrıca debriaj yukarıda kavrıyor fakat internette ki debriaj testlerine göre kavraması normal gözüküyor gidişinde bir problem yok gibi devir ve km orantılı olarak yükseliyor.Debriaj balatasını değiştirmek istesem maaliyeti ne kadar olur ve değiştirmeli miyim? Vites sertliği debriaj balatasından mı kaynalıdır? Teşekkürler.
  10. Bana yaratabileceği tek problem muayeneden geçmemesi ise muayene zamanları tekrar çerçevesini siyaha boyayabilirim ama trafik üzerinde ceza yeme durumum varsa yapmayı düşünmüyorum.
  11. Merhaba plakanın etrafındaki siyah şeritleri silmeyi düşünüyorum öncelikle bunun bir yasağı var mıdır? Birde focus 1 de plaka ampulü nasıldır, nasıl ampul satın almalıyım?
  12. Nasıl temin edebiliriz bu eki peki?
  13. Hayır,yok.Orjinal egzoz ile kullanıyorum bir oynama yapılmadı geriye tek ihtimal müzik kalıyor ama o günü net hatırlıyorum,insanları rahatsız edecek şekilde,bir zabıta ekibinin dikkatini çekecek şekilde sesi açmadığıma da eminim.Eğer istediğimiz gibi olmasa ödeyeceğim tutar ne kadar artar onu merak ediyorum.Şuan durumumun oldukça sıkışık olduğu bir dönem.Bu arada ceza tutarı 227 tl.
  14. Tam olarak ne kast ettiğinizi anlayamadım konumuzun eğitimle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Bir amfi ile arabada stock teyp çıkışlarından aldığınızdan çok çok daha temiz ve tok ses alırsınız ben kaliteli müzik dinlemeyi seviyorum.Kaliteli müzikten anlatmak istediğim yüksek ses değil kısık seste de daha temiz daha kaliteli bir ses elde edilebilir.
  15. Bir şikayet durumu olduğunu düşünmüyorum zabıtanın işgüzarlığı olarak nitelendiriyorum sadece aracımda ki ses başka bir aracın içerisinde ki insanları rahatsız edebilecek seviye de değil zaten o seviyede olması demek aracı sürerken beni bile rahatsız eder.Extra yüksek seviyede bir ses aracımda hiç olmuyor zaten.Başka insanlara yazılıpta bana yazılmamasının sebebi herkes ben gibi bu duruma dile getirmiyor olabilir birincisi,ikincisi zabıta tarafından gelen cezalara zaten çok alışık değiliz gereksiz işler peşindeler.Ayrıca bu tarz şeylerin önüne geçmek isteniyorsa eğer satışının önüne geçilsin hem satışından vergi alıpta sonra cezai işlem uygulamak saçmalık.
  16. Teşekkür ederim kesinlikle itiraz etmek istiyorum ama 227 liralık ceza 500-600 tl gibi bir rakamla karşıma gelirse daha sonra ödemem çok sıkıntı olur.
  17. Merhaba arkadaşlar plakama 14.07.2017 tarihinde seyir halindeyken yüksek sesle çevreye rahatsızlık vermekten dolayı ceza kesilmiş.Öncelikle şunu belirteyim aracımda abartılı bir müzik sistemi yoktur.Focus1 kullanıyorum orjinal hoparlör orta seviye amfi giriş seviyesi bir subwoofer.Belirtilen tarihte belirttikleri yol üzerinde zabıta aracı yaklaşık 7-8 km boyunca beni takip etti fakat aracımda kesinlikle abartılı çevreyi rahatsız edecek bir ses yoktu.Takip etmesinin sebebini ilk etapta anlayamamıştım.Sanırım video kaydı falan yapıyordu o sırada ama kameraya yansıyabilecek bir ses kesinlikle yoktur.Sonuç olarak bu cezaya itiraz etmek istiyorum.İtiraz ettiğim taktirde itirazım kabul olmazsa eğer ödeyeceğim miktarda değişiklik olur mu? Mahkeme avukat masrafları vs. gibi şeyler ceza tutarıma eklenir mi? Eğer daha önce bu tarz bir deneyimi olan varsa,yardımcı olursa eğer çok sevinirim.
  18. Farlar aynı değil sinyaller tamponlardan farların içine alınıyor ve parkların yeri değişiyor.
  19. Aracımın ön tampon ve farlarını comfort gibi yapmak istiyorum kaporta olarak bir fark var mı far ve tampon yerlerine oturur mu aşşağı yukarı maliyeti ne kadara patlar yapan var mı bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.Arka tamponu değiştirmeyi düşünmüyorum.
  20. 5 30 yağ ile 5 40 yağ arasında ne fark var acaba şuan aracımda 5 40 castrol magnatec olması lazım
  21. Aracın yağını yarın değiştirme kararı aldım araca ne marka yağ koymalıyım ve yağını değiştirirken extra yapmam gereken bir şey var mı?
  22. Teşekkür ederim ilginiz için bilgilerimi güncelleyeceğim bu arada araç 2000 model ambiante. --6 dakika sonra eklendi-- Teşekkür ederim ilginiz için bilgilerimi güncelleyeceğim bu arada araç 2000 model ambiante. Bugün motoru biraz ısıtıp stop ettikten 5 dakika sonra tekrar yağ seviyesine baktım biraz daha yüksek gibi sanki.Üst çizgiye daha yakın gibi geldi.
  23. Teşekkürler fakat yağın 1500 km önce 1L kadar takviye olması tam anlamıyla tamamlanmış olduğu anlamına gelmiyor tahminimce lpg li araçlarda yağın belli bir miktar eksilttiğini duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum,yağ değişim kartına baktığım zaman yağ değişim zamanının geldiğini gösteriyor sizin söylediğiniz gibi konulan yağ 15 bin km de bir değişiyorsa eğer ve bu periyodu tamamlamak üzereyse 1-1,5 L yağ eksiltmesinin çok absürt,ciddi bulmuyorum yani o şekilde olmasını ümit ediyorum. --1 dakika sonra eklendi-- Yağı bir kaç gün içerisinde değiştiricem.Araçta kaç litre yağ olması gerekiyor?
  24. çok bilmiyorum aracı aldığımda expertizde eklenmesi gerektiğini söyleyip ekleme yaptılar
  25. --0 dakika sonra eklendi-- Sizce bir problem var mı arabayı aldığımda 1 litre yağ takviyesi yaptırmıştım sadece 1300-1400km önce
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.