Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 TDCİ

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yazın tatile giderken seni mutlu eder abicim Megane :D Yaktıklarını tek tek geri verir :D Özellikle git gelli yollarda o yüksek torka o kadar ihtiyaç duyuluyor ki :) İstanbul gibi karışık trafiği olan şehirlerdede avantaj yüksek tork. Bende normalde kısa mesafe kullanıyorum İş yerimle evimin arası 6 dk arabayla. Hafta içi kullanmıyorum aracımı o yüzden :D Yürüyerek gidip geliyorum işe :D Hemde spor oluyor :D

Evet orası kesin çıkacağım uzun yola bağlı olarak bunları fazlasıyla telafi etme ihtimali çok yüksek. Torkun ara hızlanma ve yokuşlarda çok ise yaradigida bir gercek, koltuğa yapistirmasida ayrı bir zevk oluyor.

İse servisle gidip geliyorum arabayla gidip gelsem 15 km felan mesafe var o zaman ise yarar yakıt ort. düşer.

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 10,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hayırdır hocam ay'amı yolculuk...

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Bir kaç defa denedik öle abicim Nirvanaya ulaşacaktık ama mazotumuz yetmedi Artık 90 sabit ekonomi spec 3,5 lt / 100 km hedefim

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

normal düz yolda 210 civarında nefesi tükeniyor. Arkama rüzgarı alıp hafifte iniş aşağı 229 gördüm 230 deritemedim sonradanda denemedim daha ama düz yolda 200-210 a çıkması hiç problem olmu

Yanıtlama zamanı:

Benzinlideki ivmelenmeden ziyade uzaması güzel.Dizel kadar iyi ivmelenmiyor bence.

Tork patlaması şeklindeki hızlanmadan ziyade suzulerek hızlanması daha hosuma gidiyor benim.(yaslaniyormuyum ne :) ) Anlatmak istediğim oydu aslında. Yoksa dizelin hızlanması daha iyi ve seri elbette.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar 1 hafta ıcınde 90 ps focusumu 110 pslık focusla takas ediyorum merak edıyorum en son kac km hız gordunzu duzde ... ?

ben 90 beygirlik arabamla duzde en fazla 190 gordum bayır assagı cok uzun bi bayırdı bolu taraflarında 220 gordum ama duzde 190ı mumkun dııl gecmedi =))

110 beygirle maksımum kac gordunuz ??

sürat felakettir arkadaşlar benim araba çok şükür daha 150 yi geçmemiştir. oda çocuklar olmayacak arabada anca öyle ki onlarsız hiç bir yere gitmiyorum

Yanıtlama zamanı:

Abi son mazot zamlarından sonra 100 ü geçince içim bi garip oluyor :)

Evlilik dolayısı ile masraf çok olunca her türlü musluğu kısar olduk :D

Yanıtlama zamanı:

Benzinlideki ivmelenmeden ziyade uzaması güzel.Dizel kadar iyi ivmelenmiyor bence.

Tork fazla olduğu için bence şehir içinde bi tek rampalarda dizel güzel oluyor tork fazla olduğundan bastıkca basası geliyor insanın benzinli ister istemez tıkanıyor.

Ama ani hızlanmalarda bende benzinliyi seviyorum.

Dizelin kötü yönü herhangi bi sorunda motorla ilgili örneğin turbo patlar , enjektörler arzalanır falan bi hayli pahalı.Bazen ben benzinli gibi redline yapmak zorunda kalıyorum motor sesi çok tuhaf çıkıyor.

Yanıtlama zamanı:

Redline yapma Emre. Nasıl bir zorunluluk ki redline yapmak ? Motorun canını yeme 4200 rpmi geçme :) Zaten redline yapmanın bir avantajı yok. Aksine zaman kaybediyorsun :D

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar 1 hafta ıcınde 90 ps focusumu 110 pslık focusla takas ediyorum merak edıyorum en son kac km hız gordunzu duzde ... ?

ben 90 beygirlik arabamla duzde en fazla 190 gordum bayır assagı cok uzun bi bayırdı bolu taraflarında 220 gordum ama duzde 190ı mumkun dııl gecmedi =))

110 beygirle maksımum kac gordunuz ??

Bir kaç sene önce Gerede'de çektim.Araç amcamın arabası Focus 2 sedan 110'luk (Km:147.000 :))...

w12J1.jpg

Yanıtlama zamanı:

araç 80000 de bnm 110 luk dizel tem maslaktan kağıthane sapağına kadar 240 km/h ı görüyorum sabahları ve uzun zamandır ankara otobanında 218 km/h ı geçmiyordu düz yolda evet 218 max speed görüyor ben bayır aşağı 240 gördükten sonra gazdan ayağımı çekmeyene kadar düşüş gerçekleşmiyor

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.