Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl comment_427348 Arkadaşlar arabayı yıkarken tampona suyu yakın tuttum ve boya cıktı bunu nasıl gecirim böyle bırakırsam boya kavlar iyice ne yapmalıyım simdiden teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl comment_427351 Kullanım kılavuzunda basınçlı su kullanmamak gerektiği yazıyor olması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl comment_427356 rütuş, yapacak birşey yok..tırnakla kalkmaya meyilli kısımları varsa kazımalı, 1-2 mm daha.. 130 bardan fazlasını dik açıyla tutmamak lazım.. daha önce orada taş vuruğu gibi bir şey yokduysa yapmaması lazım normalde. siz suyu yakın tuttum demişsiniz..sizin makina ise herhalde 110-120 bardır..petroldeki para ile kullanılan ise onlar ayarsız, dikkat etmek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20179 yıl comment_427412 Benim torosumun arka cam sileceğinin dibinde böyle küçük bir alan açılmıştı tazyikli su ile yıkarken 3-4 cm açıldı. Müdahale yapılmadığı sürece tazyikli su ile yıkanıldığı zaman o bölgede açılmalar olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20179 yıl Yazar comment_427452 Rütuş yaptırırsam acılma olmaz herhalde Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20179 yıl comment_427476 Aynı durum bende de oldu. Oto yıkamaci da arka tampomda 5 cm kadar boya kalktı. Tabi sorumluluk almıyorlar. Ben birşey yaptirmadim. Siz çözüm buldugunuzda bilgi verirseniz sevinirim. Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20179 yıl comment_427498 Benimde arka tamponda var.. oyle bekliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20179 yıl Yazar comment_427522 6 saat önce, Metin Beluk yazdı: Aynı durum bende de oldu. Oto yıkamaci da arka tampomda 5 cm kadar boya kalktı. Tabi sorumluluk almıyorlar. Ben birşey yaptirmadim. Siz çözüm buldugunuzda bilgi verirseniz sevinirim. Geçmiş olsun. Peki acılma yaptı mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20179 yıl comment_427525 Color n drive rötuş setini al, anlatıldığı gibi uygulayınca hiçbir fark göremezsin can sıkılacak mevzu değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20179 yıl comment_427851 Özellikle motor kaputunun ucu bükülmüş tu. Duzeltme ve rötuş yapıldı. Eskisinden iyi oldu. Cok onemsememek lazım. O bölgelerin cok küçük islemlerden dolayi boyalı görünmesinden iyidir. Ayrıca arka tamponda boya kalkmasi vardı. Yikamada oldu. Onuda hallettik çok şükür. Sağolsun usta para bile almadi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın