Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl comment_427275 Arac 2015 focus makyajli titanium.. sorunum ise Arac calisitirdin, sonra stop etmeden arabadan anahtarla cikinca ekranda kirmizi uyari cikiyor ya ( Kontagi kapatin. Baslat durdura basin ).. bu normal Benim sorunum ise.. Daha kapiyi actigim anda bu uyariyi veriyor sadece sofor kapisini acinca.. kapiyi kapatinca susuyor.. kapiyi surekli acinca otuyor arac calismadan..varmi bilgisi olan basina gelen ? Olmadi tatilden sonra servise.. bi anda basladi 2 gun oldu.. tskler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl comment_427288 bende baştan beri böyle (makyajsız) kontak açıksa motor çalışsa da çalışmasa da uyarı geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl comment_427289 Ayni durumu bende yaşıyorum. Ancak attığınız iletiyi görene kadar bir problemmiş gibi gelmedi. Durum hakkında detayli bilgi alirsaniz bizide bilgilendirin lutfen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl Yazar comment_427293 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: kontak açıksa motor çalışsa da çalışmasa da uyarı geliyor. Ozan sorun burda bende kontak kapali sadece kapiyi acmamla otuyor Buda adami deli ediyor. Kapiyi ac don don don otuyor rahatsiz edici.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl comment_427295 Biri far kumandası ile oynamış olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl Yazar comment_427298 30 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Biri far kumandası ile oynamış olabilir mi? Yakup benden bi kaymakli kunefe alacaklisin ilk bulusmada.. Foruma sormadan gitsem 40 km gidis k 40 km donus 80 km yakit yakacaktim Aynen dedigi gibi farlari otomatige aldim duzeldi.. Benden baska kimse surmez suremez arabayi sanirim yikamacida olmus olabilir ama ne alaka bu peki Bu uyariyi vermesi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl comment_427299 Bence dizine sahip olursan sorun çıkmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl Yazar comment_427300 2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Bence dizine sahip olursan sorun çıkmaz Dogru abi bazen degdiriyorum olmus olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl comment_427301 42 dakika önce, okan ali yazdı: Yakup benden bi kaymakli kunefe alacaklisin ilk bulusmada.. Foruma sormadan gitsem 40 km gidis k 40 km donus 80 km yakit yakacaktim Aynen dedigi gibi farlari otomatige aldim duzeldi.. Benden baska kimse surmez suremez arabayi sanirim yikamacida olmus olabilir ama ne alaka bu peki Bu uyariyi vermesi? Okan künefe iki oldu ? Yakup'un söylediğini ben sana dün söyledim yahu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl Yazar comment_427302 Hahaha hocam arada kaynamiş yazmişsin valla haklisin.. Farlarla onun ne alakasi var onu cözemedim ? Not: hocam sana yemek sözüm var tatlida olsun ayip ettin Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl comment_427307 16 dakika önce, okan ali yazdı: Hahaha hocam arada kaynamiş yazmişsin valla haklisin.. Farlarla onun ne alakasi var onu cözemedim ? Not: hocam sana yemek sözüm var tatlida olsun ayip ettin Yok yok sen gene 1 tane ısmarla @Gürkan Çakıroğlu abime. Bu yaşta sakıncalı olabilir fazlası Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın