Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_424964 Merhaba, Aracımda bir süredir devam eden önemsemediğim bir durum var. CD çaların içerisinde sürekli olarak çocuğun müzik cd'si olur. Radyo dinlerken ana ekrandan müzik kısmına girdiğimde (bazen) radyo açık olduğu halde Disk Okunuyor uyarısı alıyorum. CD'yi çıkarmadan bu uyarı metni gitmiyor. Her zaman yapmıyor ancak yaptığı zaman kapatıp açsam da fayda etmiyor. İlla cd'yi çıkarmam gerek. CD'yi tekrar taktığımda uyarı metni kalkıyor ve problemsiz cd içerisindeki müzikler otomatik çalıyor. Bir süre bir bakmışım aynı uyarı metni gelmiş... Durup dururken disk okumaya çalışması normal değildir herhalde. Servise götürsem bu problemi giderebilir mi ya da böyle bir şey için değişim yaparlar mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_424980 Servis problemi giderebilir Değişimden kasıt araba değilse tabii ki değişim yapılıyor, ünite arızalıysa değişecek. Akşam kontrol ettiniz mi şöyle sorun var mı? https://www.focusclubtr.com/topic/11562-2015-titanium-multi-media-tuş-takımı-ışık-sorunu/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425109 Aynı durum bende de mevcut. Ama ben cd ile işim bittikten sonra çıkarıp kutusuna koyduğum için pek önemsemiyorum. Arıza olduğunu da düşünmüyorum muhtemelen yazılımsal bir mevzudur. Servis bunun için sync ünitesini değiştirmez gibi geliyor bana. Maksimum yazılım güncellemesi yaparlar diye tahmin ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425165 Sync ile ilgili benim yaşadığım problemlerde sık sık telefon görüşmesi kesilmesi ve bluetoth ile müzik dinlerken anlık kesintiler. Daha önceden bu problem ile karşılaşan yada bu sorunu yaşayıpta çözüme ulaştıran tecrübe eden arkadaşlar var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425167 Büyük ihtimalle sorun CD'nin kendisinden kaynaklıyor. CD'niz çizilmiş, deforme olmuş, güneş ışığına maruz kalmış olabilir. Başka bir Cd ile bir deneyin isterseniz. Haziran 13, 20179 yıl Bedirhan Doğan tarafından düzenlendi Harf Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 20179 yıl Yazar comment_425227 21 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Servis problemi giderebilir Değişimden kasıt araba değilse tabii ki değişim yapılıyor, ünite arızalıysa değişecek. Akşam kontrol ettiniz mi şöyle sorun var mı? https://www.focusclubtr.com/topic/11562-2015-titanium-multi-media-tuş-takımı-ışık-sorunu/ Tuş aydınlatmasının yanmama sorunu bende de var. Bazen yanıyor bazen yanmıyor çözememiştim Araba sadece sabahları bana düştüğü için bakamadım ama ilk fırsatta cd ile bir ilgisi var mı diye bir bakarım Servis sync2'yi söküp sync3 taksa 10 numara olurdu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 20179 yıl comment_425230 1 dakika önce, Erhan Er. yazdı: Tuş aydınlatmasının yanmama sorunu bende de var. Bazen yanıyor bazen yanmıyor çözememiştim Araba sadece sabahları bana düştüğü için bakamadım ama ilk fırsatta cd ile bir ilgisi var mı diye bir bakarım Servis sync2'yi söküp sync3 taksa 10 numara olurdu Büyük ihtimal cd'den kaynaklı sorun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın