Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 20179 yıl comment_425877 On 6/17/2017 at 2:52 AM, Erdem Samancı said: Servet bey motordan şakırdama sesleri de geliyor. Ve rölantide titreme de yapınca enjektorlere yönelim oldu hep. Bu şakırdama sesi enjektorler dışında farklı sebeplerden dolayı da olabiliyor ise onun üzerine odaklanacağım. Mesajınızda belirttiğiniz Egr ve dpf temizliklerini de yaptırtacağım. Bakalım ortaya ne çıkacak. Titreme motor kulaklarindanda olabilir. Sikirdama enjektor problemi veya kalibrasyon problemi de olabilir. Yani duzgun teshis duzgun tamir ve ayarla hallolmayacak sey yoktur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 20179 yıl Yazar comment_425924 Arkadaşlar tekrar merhaba,Anlattığım bu işlemlerden sonra depoyu doldurup yakıt hesaplaması yaptım. Yol bilgisayarına göre 21km/h hız ortalamasıyla; 6.6 lt (depo ayni istasyon ayni pompa ile dolduruldu) yakıt sarfiyatı var suan. En azından yakıt olayını cozdum diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 20179 yıl comment_425926 45 minutes ago, Erdem Samancı said: Arkadaşlar tekrar merhaba, Anlattığım bu işlemlerden sonra depoyu doldurup yakıt hesaplaması yaptım. Yol bilgisayarına göre 21km/h hız ortalamasıyla; 6.6 lt (depo ayni istasyon ayni pompa ile dolduruldu) yakıt sarfiyatı var suan. En azından yakıt olayını cozdum diye düşünüyorum. 21kmh hep şehir içi demek, full şehir içinde bu ortalama normal. Geriye birtek titreme ve şakırtı mı kaldı? Şakırdama sıcakken yoksa eğer bence üstüne gitme. Motor kulaklarına baktır, bence titreme kulaklardan çıkacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 20179 yıl Yazar comment_426003 10 saat önce, Servet Ö. yazdı: 21kmh hep şehir içi demek, full şehir içinde bu ortalama normal. Geriye birtek titreme ve şakırtı mı kaldı? Şakırdama sıcakken yoksa eğer bence üstüne gitme. Motor kulaklarına baktır, bence titreme kulaklardan çıkacak. Şuan sadece titreme kaldı. Oda motor soğukken oluyor ve sonrasında hiç olmuyor. Onun için de dediğiniz gibi bir kaç kontrol daha yaptıracağım. Ayrıca konuya ilgi gösterip yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 20179 yıl comment_430066 100 bin km de f3 üm var 1900 2000 2100 devir arası sabit gaz giderken tekleme oluyor gaz kesiyor araba başka devirlerde olmuyor kalkışta hafid bir şakırtısesi geliyor dizel sesi de olabilir klima açıkken de rölantide çok titriyor araç enjektörlerden olabilir mi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın