Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20179 yıl comment_423957 Merhabalar bugün biraz arabayı kurcalarken bi soket buldum torpido gözünün alt kısmında kalıyor. Araştırmalarım net sonuç vermedi. Resmi de ekliyorum yardımlarınız rica 6 lı kırmızı soket resmin sağ alt ortasına doğru kalıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20179 yıl Solution comment_423959 Airbag iptal anahtarının soketi .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20179 yıl comment_423962 19 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Airbag iptal anahtarının soketi .. Sadece yolcu airbagi mi yoksa diğerlerini de iptal edebiliyor muyuz? Bir de elm mi lazım bunun için? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20179 yıl Yazar comment_423963 Aslında aux için yer arıyordum focus 2 de böyle bir yer varmış. 4lü soket bunda da varmıdır acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20179 yıl comment_423964 12 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Sadece yolcu airbagi mi yoksa diğerlerini de iptal edebiliyor muyuz? Bir de elm mi lazım bunun için? Sadece ön yolcu hava yastığı için. C-max'da aşağıdaki malzemeler lazım. Focusta da benzer olabilir.. ELM ya da IDS ile açılabilir. Haziran 6, 20179 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın