Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20179 yıl Yazar comment_423280 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: 2.elde böyle bir hak şuan yok, maalesef yani size ne söylendiğinin bir anlamı yok. Arabayı 2.el satan yerin Ford bayii'si olmasının ekstra bir durumu yok. Galeri gibi bir yer sonuçta böyle bakın duruma o yüzden satıcı Ford bayiisi diye problem yaşanmıyor değil maalesef. Ayrıca otosan bu konuda bayii'ye karışmaz. Keza servis kaydı açmadan tadilat da tıpkı sokaktaki Mehmet abinin dışarda Sertaç ustada aracı yaptırması gibi bir şey. Sizin güvenmeden, sorgulamanız ve bakmanız gerekiyordu araca. Bu konu hakkında yasal bir durum yok dediğim gibi. Bence şuan araştırılması gereken şey parçalar diğer konularda hukuken kusur göremedim. Teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20179 yıl comment_423282 Bence musteri memnuniyetini/memnuniyetsizligini bayi göz önünde bulundurarak aracı geri almalı. Bi kere arac sorunlu ve satistan sonra anladigim kadariyla bazi sorunlar ortaya çıkıyor. Kandirmaca yapmislar resmen. Arac bi kere icine sinmemis artık abimizin.Bayi itibar ve güven acisindan araci geri almali. Bu sekilde konuşup bayiden talep ediniz.Üzücü bir durum... Geçmiş olsun. Umarim iyi sonuc olur sizin acinizdan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20179 yıl comment_423285 Çok geçmiş olsun. umarım iyi yönde gelişme gösterir sorunun. Araç bayinin test aracı olma ihtimali varmı acaba aklimdan geçeni söylüyorum. 30000km'de bukadar sorun çok ilginç... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20179 yıl Yazar comment_426376 02.06.2017 - 23:39 tarihinde, Halit AYDIN yazdı: Benzer hikaye..bende 10 gün kullanmıştım..24 gün serviste kaldı..prosedür, merkezle evrak eksikşiği, parça gelişi vs..ama ikame aldım ben..varsa hemen verirler genelde.. yoksa yasal süre 10 gün ikame araç için..antalya gün otomotiv(aldığım yer) aynı paradan geri alırız, biz sorunsuz diye sattık demişti sağolsun..adam bmw 520 almış, focusu kosifler böw ye vermiş..elimde bmw eksperi, kendi experim var..ama bir sürpriz oluyor işte..Muş-Antalya olunca hemen gidemedim, garantiden sorunlar halledilince sabredip bekledim..ama insan soğuyor..otosanla günlük konuşuyordum..şuan iyiyiz delikanlı ile:) her bakımını vs yaptırdım, garantiyle..kafam rahatladı..60 bin bakım yapıldı demişti eski sahibi, servisteyken 66 binde yine yaptırdım..garanti nisanda bitti..2 bakım dışarda olunca öncedem uzatmadılar..neyse..zor süreç, içinize sinmiyorsa vermeye çalışın..uğraşması stres sebebi..yeni alınınca bir de ×10 oluuor her şey..Allah kolaylıklar versin. Teşekkür ederim halit bey hala aracım serviste hala inanaılır gibi değil maalesef. Hafta sonu kredinin 2. Taksiti geldi daha ne diyeyim --7 dakika sonra eklendi-- Merhaba arkadaşlar. Aracımın son durumunu paylaşmak istiyorum Aracım hala serviste. Bu hafta başı parçamız geldi hata kodları arıza kodları yok oldu ancak hala aracımın otomatik park asistan sistemi çalışmıyor. Araç kendi kendine park etmiyor. Usta işin içinden çıkamıyor otosanla yazıştıklarını çözüm için gerekirse otosandan mühendislerin gelip aracı inceleyeceklerini söylediler. Ben ne yapacağım şaşırıp kaldım. Bu hafta sonu 2. Kredi taksidimi yatıracağım ve hala araç bende değil. İnanılmaz sıkıntı çekiyorum araçtan ciddi şekilde soğudum ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Nasıl bir yol izlemeliyim?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20179 yıl comment_426451 14 saat önce, Serkan Şengeldi yazdı: Teşekkür ederim halit bey hala aracım serviste hala inanaılır gibi değil maalesef. Hafta sonu kredinin 2. Taksiti geldi daha ne diyeyim --7 dakika sonra eklendi-- Merhaba arkadaşlar. Aracımın son durumunu paylaşmak istiyorum Aracım hala serviste. Bu hafta başı parçamız geldi hata kodları arıza kodları yok oldu ancak hala aracımın otomatik park asistan sistemi çalışmıyor. Araç kendi kendine park etmiyor. Usta işin içinden çıkamıyor otosanla yazıştıklarını çözüm için gerekirse otosandan mühendislerin gelip aracı inceleyeceklerini söylediler. Ben ne yapacağım şaşırıp kaldım. Bu hafta sonu 2. Kredi taksidimi yatıracağım ve hala araç bende değil. İnanılmaz sıkıntı çekiyorum araçtan ciddi şekilde soğudum ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Nasıl bir yol izlemeliyim?? ikame araç olduğu sürece dert etmeye gerek yok bence, bırakın yapsınlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 20179 yıl comment_426666 30 iş günü süresi bekletme hakkına sahipler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 20179 yıl comment_426675 16 dakika önce, Metin Deniz yazdı: 30 iş günü süresi bekletme hakkına sahipler İkame araç verince uzuyo diye biliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 20179 yıl comment_426676 İkame araç verince uzuyo diye biliyorum. Öyle bir durum yok. Kanun da 30 iş günü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 20179 yıl Yazar Solution comment_429986 Merhaba arkadaşlar uzun bi süre foruma giremedim. 25 Mayısta teslim ettiğim aracımı bugün nihayet alabildim. Uzun nir servis süresi oldu ve nihayet arızanın direksiyon kutusundan kaynaklandığını anlaşıldı direksiyon kutusunun değişimi ile araç kendine geldi. 30 iş gününü fazlasıyla geçti hatta bugün 35. İş günü. Yenisi ile değişim istedim aracıma ancak olumsuz yanıt verdiler biz sizi mağdur etmedik ikame araç verdik dedi gord otosan evet ilk günden beri verildi onda bi problem yaşamadım. Avukatımla görüştüm kanuni haklatımın saklı olduğunu dava açsrsam kesin kazanacağımızı ancak en az 3-4 yıl süreceğini söyledi bende o zamana kadar kim öle kim kala diyerek aracımı aldım ve binmeye karar verdim. Uzun oldu biraz özür dilerim ancak yaşadığım süreçleri siz değerli forum arkadaşlarım ile paylaşmak istedim. Otomatik park asistan sistemi arızası yaşarsanız direksiyon kutusundan kaynaklanabileceğini öğrenmiş olduk en azından. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 20179 yıl comment_430006 Geçmiş olsun, iyi sonuçlanmış olması madur edilmemek bir olsun ferahlatıcı, Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın