Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Depo Ağız Kapağı Nasıl Açılır?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar geçen gün würth enjektör temizleyici aldım.Ama bir türlü depoya koyamadık pompacıyla.Deponun ağız kısmındaki kapak pompayı sokunca açılıyor ama katkının borusunu sokmaya kalkınca açılmıyor.Katkıyı zebil ettik doldurmaya çalışırken.Deponun kilit mekanizmasının nasıl çalıştığını anlamadım.Aranızda katkı yararlı,zararlı gibi yorumlar yapanlar olacaktır.Ama benim sorunum bunu depoya nasıl dolduracağız?

Cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim...

Solved by Oğuzhan Özkan

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Aracinizin ilk yardim kiti cantasinin icerisinde depoya katki vs koyabilmeniz icin huni tarzi birsey koymuslar onu kullanabilirsiniz. Daha iki gun once ben de enjektor temizleyiciyi o sekilde koydum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Torpido stepne yanı vs. yerlerde yok.Daha önce başka amaçlarla kurcaladım heryeri.Ama ilkyardım kitini hiç açmadım :fikir:   Akşam bir bakayım ilk yardım kitinin içinde varmı.

Yanıtlama zamanı:

üç tane tırnak var, pompacı parmaklarıyla tırnakları ittirdi, sonra şişenin ucundan çıkan sivri huni gibi şeyi içine soktu, aliminyum kapağı açtı şişey, huni gibi şeye tutup hiç yere dökmeden halletti, son servise gittiğimde başka biri koymaya çalışırken tırnağı kırmış ve pompadan dolum yapamamışlar hiç bir şekilde, geçen sene 280 lira istemişlerdi  kapak sistemini değiştirmeye, serviste 2 saate yakın uğraştılar (erzurum) sökemediler ne yaptılar bilmiyorum sonra

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.