Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl comment_420496 Arkadaşlar 2012 1.6 ti vct style aracimin aküsü bitti yeni mutlu akü aldım elektrikciye gittim söktü eski aküyü elektriği kesti yenisini taktı tabi veriler felan sifirlandi ortalama yakıt,ort hız gibi....acaba başka yerlerine veya yazılımına felan zarar vermismidir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl Solution comment_420504 Telâşlanmanıza gerek yok . Akü takviyesi ile değiştirilmesi önerilir genellikle ancak bu şekilde de değiştirdiğinizde bir sorun olmaz . Mevcut yol bilgisayarı, müzik arabirimi değerleri tüm araç fonksiyonları fabrika verisine sıfırlanır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl comment_420505 Hayır hiç bir yerine zarar gelmez.Sadece aracın yol bilgisayarı , teybin ses ayarları , tarih ve saat sıfırlanır.Onun dışında bişey olmaz.Daha önceki modellerde teyp kodu istiyordu.Ama focus 3'lerden itibaren teyp koduda sormuyor artık.Birde bir ihtimal camlarınızın hafızası silinmiş olabilir.Onuda camları sonuna kadar kapattıktan sonra cam kaldırma düğmesini kaldırma pozisyonunda 3-5 saniye kadar basılı tutacaksınız.Bunu şöför tarafındaki düğmelerden her cam için ayrı ayrı yapın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl Yazar comment_420522 Eyvallah Mehmet bey bende endişeleniyordum. Teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl comment_420534 dış sıcaklığı -50 derecelerde göreceksiniz 30-40 km kullanınca kendiğilinden düzelir ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın