Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sıfır Araba Ön Takımdan Gelen Ses.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 dakika önce, Serkan Z. yazdı:

Daha sert, esnemeyen yoldaki tüm sıkıntıları içeriye olduğu gibi yansıtan ve tıkırtılı bir VW'iniz olur sadece. (Passat dahil☺)

Mevcut aracınız yalıtımı ile ön plana çıkmış durumda. Araç içi tıkırtı benim hastalık derecesinde taktığım bir durum. Sırf bu sesler olmasın diye bozuk yola girmemek için 2 km'lik yolu temiz yoldan gidip 3 km yaparım. Sizin araca özgü bir problem olduğunu düşünmüyorum. Parke yollarda sıfır km araçla gitmek sessiz bir sürüşün garantisi değil. Aynı yolda bugün ses yapan araç ertesi gün aynı yolda çok daha konforlu bir şekilde gidebilir. Yeter ki arabanın canı sessiz gitmek istesin. Hava sıcaklığı aracı yumuşatır.  Biraz daha sessiz olur. Vs vs. Takmayın bence bu kadar.

abicim ben seni anlıyorum gayet iyi ama kendimi anlatamıyom size.. :) o tıkırtı müzik sesi açıkken bile duyuluyor ve sadece sol taraftan geliyor. özelikle de rampa çıkarken ve inerken belirginleşiyor. Sizin dediğiniz tıkırtı ve trim seslere okeyim. Her araçta olabilecek sesler. Ama benim ki baya fazla metal metala vuruyormuş gibi.. o vw'lerde ki sesi biliyorum daha 2 ay önce bir vw'im vardı. ama o ses bu araçta devede kulak tüyü. :)

--1 dakika sonra eklendi--

ve pedallarda da bu sesi hissediyorum vibrasyon yapıyor

Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay bence Ford Türkiye Otosan'a başvuralim. Foruma özel bi mühendis versinler bize :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bence en mantıklı cevap bu oldu :D:D

Yanıtlama zamanı:
25 dakika önce, okan ali yazdı:

@Yakup Çağatay bence Ford Türkiye Otosan'a başvuralim. Foruma özel bi mühendis versinler bize :) 

Şöyle söyleyeyim, uzaktan ses sorunlarını çözecek mühendis varsa o bize verilmez, verilen de işimize yaramaz :) Çok net :D bu sebeple işin ehli servis/usta bulunması gerek.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün bir focus daha denedim aynı ses onda da var. ama onda sağ ön taraftan geliyor. Benim sol ön. Eğer problemi kesin olarak tespit ettirebilirsem ve amörtisör grubundansa. Ön amörtisör grubunu takozlarıyla beraber farklı bir marka amörtisör ile değişecem. Monreo düşnüyorum önlere. Sorun şu sesi canlı kanlı baş teknisyene dinletmekte.. Servise gidiyorum arabada ses seda yok, tanıyamazsın. Sanki bütün o çılgınlıkları yapan benim arabam değil.. :)

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
55 dakika önce, Doğan Kestel yazdı:

Amartisör patlak degilse ses yapmazki. Benim focus 3 te on takim lakir lukur ses yapiyo amartisoru degistimeme ragmen. Baskada bi sorun bulamadi hicbir usta.Bi daha focus mu asla. Kalıbının arabası kesinlikle değil. 

Hangi koşullarda yapıyor sesi çok yüksek bir ses mi

Yanıtlama zamanı:

direksiyon kutusu olmasın

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Doğan Kestel yazdı:

Parke kaldirimda ozellikle rampa inerken. Birde yamasi bol olan asfaltta. Sesi nasil anlatsam. Sanki motor bolumundeki elemanlarin butun civatalari gevsemiste hepsi sallantida gibi nerden geldigi kesin belli olmayan bi ses. Ses oyle rahatsiz edici ki. Fordun verdigi 'saglamlik' ve 'tek parca' hissini aninda boşa çıkarıyo.

Gayet anlaşılır bir şekilde açıklamışsınız. Baya belli eden bir ses anlaşılan. 

Soeun sıkıntı bizim gibi araba severler icin can sıkıcı oluyor maalesef. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.