Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20242 yıl comment_514599 5 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Sayfadaki eski fiyatlara bakınca neler olmuş diyor insan... Güzel olmuş Adem, uzun yıllar kafan rahat. Teşekkürler abi 135 bini beklicektim ama malum seçim ve sonrasına denk geliyor korktum fiyatlar fırlarmı yine diye, bide motor takozu patlamıştı onu değiştiricez nasıl oksa sökmüşken triger de değişsin dedim motor takozu çok şey değiştirdi konforum arttı resmen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 20242 yıl comment_514610 Bende yeni değiştirdim. Km 70 bin ama 10 yaş tedirginliği beni bu yola itti. Yoksa bi 70 bin daha binerim. triger kayış Erol otomotiv den 1500, işçilik 1800 TL ye çıktı. Devirdaim ve v kayışı usta tarafından geçer not aldı. Bi on yıl daha gider. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20242 yıl comment_514616 6 saat önce, Mete Turfan yazdı: Bende yeni değiştirdim. Km 70 bin ama 10 yaş tedirginliği beni bu yola itti. Yoksa bi 70 bin daha binerim. triger kayış Erol otomotiv den 1500, işçilik 1800 TL ye çıktı. Devirdaim ve v kayışı usta tarafından geçer not aldı. Bi on yıl daha gider. güle güle kullan abi senin yıldan dolayı zaten gelmiş boşver kopsa 3300 tl ye kurtaramayız bu motorları, yanlız devirdaim değişse iyi olurmuş benimkide iyi durumdaydı bi sıkıntı yoktu ama genellikle parçanın durumuna bakılmadan ustalar değiştiriyor zor bi yerde çünkü devirdaime bişey olsa triger yine değişiyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın