Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20179 yıl comment_412911 Sabah işe giderken 5 dk.lık viraji bol mardin-kiziltepe inisinde süratli bir şekildé indim. İş yerine geldiğimde ön kaput bölgesinden tabiricaeste ölmüş leş kokusu geliyordu. Servise gidilecek ama ön bilgi babında sizlere danışmak istedim. Daha once kullandigim focus 2.5 aracim ile ayni surus seklinde alanya silifke arasini kokusuz gidiyordu. Tork kontrol esp Vs. . den kaynaklı bir durummu acaba. Yoksa bu şanzuman atraksiyona gelmiyormu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20179 yıl comment_412912 Ölmüş leş koklamadım ama Kokan şey muhtemelen frenlerden geliyordur ki bu da yeni araç için normal. Yakında geçer Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20179 yıl comment_412914 Antifirizli su biryerlere damliyorsa ve buharlasiyorsa acaip les bir koku gelebiliyor. Bu da ihtimaller arasinda olmali. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20179 yıl comment_412916 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Antifirizli su biryerlere damliyorsa ve buharlasiyorsa acaip les bir koku gelebiliyor. Bu da ihtimaller arasinda olmali. Atraksiyona girmiş abi, ilk zorlamalarda kokuyor bunlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20179 yıl Yazar comment_412920 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Atraksiyona girmiş abi, ilk zorlamalarda kokuyor bunlar Dayanamadım napiyim. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20179 yıl comment_412945 48 dakika önce, Ramazan D. yazdı: Dayanamadım napiyim. ? Arabayi tutsulemisin sen. Olur olur da ilk 3bin km bunlari pek yapmamakta fayda var. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın