Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk 3 Rs Body Kit

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

merhaba arkadaşlar.aracıma bu body kit setini uygulamayı düşünüyorum.fiber malzeme.böyle bir uygulama yapan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim.ve trend x orjinal jantlarla bu body kit uyumu nasıl olur.

Adsız.png

Yanıtlama zamanı:

Hayirli ugurlu olsun. Iscilik iyi olacaksa tabiki cok iyi kit. Ben cok begeniyorum. 18 jant ve spor yayla cok iyi olacaktir. Birde egzos[emoji41] fotograflari bekliyoruz...

Yanıtlama zamanı:

Fiber basit duruyor ithal plastiği maalesef Yok
Fiberinde zaten oem olanı ile alakası Yok çok emanet duruyor :)
En ufak tıklamada bir yere kırılır ...
Oem olanda ciddi ciddi çok pahalı ....

Yanıtlama zamanı:

uzay mekiği gibi olur bence , hoş durmaz diye düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkür ederim yorumlarınız için. rs dış görsel olarak çok hoşuma gidiyor.ancak plastiği yok ve bende fiber olmasından kaynaklı bir ön yargı içerisindeydim.farklı uygulamalara bakacağım artık teşekkürler tekrar.

Yanıtlama zamanı:

Serkan ile aynı fikirdeyim. Fiber uygulama yapmayın aracinıza. Başınız çok ağırır sonrasında. Birde emanet gibi duruyor fiber :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ankaradan ilgili biriyle görüştüm.plastik rs body kitler bu yaza gelecek dedi.ama oldukça pahalı olur galiba.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Önder A yazdı:

Ankaradan ilgili biriyle görüştüm.plastik rs body kitler bu yaza gelecek dedi.ama oldukça pahalı olur galiba.

Kİmle görüştünüz ? geldiğinde fiyatı ne olacakmış bilgi verdiler mi konuyu takipteyim bende düşünüyorum 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

st plastik 1800₺ dedi.ama elinde şuan yokmuş.rs daha pahalı olur dedi..tahminim 3000₺ olur galiba.bu üste paylaştığım fiber 1000₺ idi istanbulda.

Yanıtlama zamanı:

Kimmiş bu bilmediğimiz gizemli arkadaş merak ettim bu işlerle uğraşan birisi olarak çevremde bu kadar geniş olduğu halde hemde Ankara'da :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Erkan Uludağ. tanımam kendisini. sahibinden .com da ilanı vardı bir ara ordan almıştım numarasını.

Yanıtlama zamanı:
Erkan Uludağ. tanımam kendisini. sahibinden .com da ilanı vardı bir ara ordan almıştım numarasını.

Yakın arkadaşım olur RS in plastik setinin gelmesi için oem parçaları bulup plastik için kalıp yapmaları lazım ...

Ondan sonra TR'den gidip birileri bunları adetli şekilde sipariş verecekler...

Ancak ondan sonra ....

Maalesef özellikle ön tamponda inanılmaz bir teferruat var parça parça olarak burdan eksikler olAbilir daha ...

ön tampon

Ön tampon iç plastik braketi komple

Ön tampon lipi

Arka üst ızgara

Arka alt ızgara

Orta Ön panjur

Orta Ön panjur logosu

Sağ ön sis lambası

Sol ön sis lambası

Sağ ön sis çerçevesi

Sol ön sis çerçevesi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

çok ta gizemli biri değilmiş :) fiyatta bu tampon ayrıntıları yuzunden fark ediyor galiba. plastiği gelse dahi 2000 tl den fazla veremem.bu fiber rs yi veya st plastik uygularım.

Önder A tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bunlar oem şekilde sadece ön tampon ve zamazingoları 15000 TLden fazla tutar aşşağı yukarı [emoji4]

Yetkili serviste parçalarda sisteme tanımlı değil bu arada ...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.