Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl comment_410841 Merhabalar. Bugün sabah arabamı yıkamaya götürdüm. İç koltuk detay yapıldı. Arabayı aldım dönerken, teyp hoşgeldiniz yazılı yerde kaldığını fark ettim. Geri döndüm gösterdim adama. Baktı makineye bağladı bir sorun olmadığını ama servise götürelim dedi. Aynı zamanda park sensörleri falanda çalışmıyor. Başka ne çalışmıyor bilmiyorum keyfim kaçtı kilitledim çıktım eve. Ne olmuş olabilir? Daha önce başına gelenler varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl comment_410846 Koltuk temizliği yapıldıysa, altında bunların kablolar oluyor onlar yerinden çıkınca veya oynayınca değişik şeyler meydana gelebiliyor, kontrol edin bakaım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl comment_410847 Muhtemelen bir soket çıkmış ya da yerinden oynamış. Cihaza bağladı derken neye bağladı tam olarak, servis değil anladığım kadarıyla burası? Mart 14, 20179 yıl Semih O. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl Yazar comment_410849 Pc ye bağladı. Ne arızası görünüyor diye ama arıza kodu vs yoktu. Bi inip bakayım sokete Kablolar sapasağlam.@semih o. Servis değil abi Kutup başını söküp taksam işe yarar mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl comment_410853 Şimdi, Cihat A. yazdı: Pc ye bağladı. Ne arızası görünüyor diye ama arıza kodu vs yoktu. Bi inip bakayım sokete Kablolar sapasağlam.@semih o. Servis değil abi Kutup başını söküp taksam işe yarar mı acaba? Yarayabilir, denemekten zarar gelmez. Umarım değildir ama tarifinize göre modül arızası ya da kablo sorunu gibi göründü bana. Detay temizliği nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama su kaynaklı bir sorun da olabilir belki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl Yazar comment_410854 C.tesi ya da perş adamla servise gitmek daha mantıklı olur galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 20179 yıl Yazar Solution comment_410971 Merhabalar, içime kurt düştü işten izin aldım sonunda veeee sorun çözüldü. Belki ihtiyacı olan olur paylaşayım. Bir çok şey denedim. Elm vs dahil. Elektrikçiye gittim birşey yapamadı. En son aldım anahtarı elime söktüm kutup başını:) Bekledim bi çay içtim geri taktım:) taaa ttaaam:) İnsafsız kuzu insafa geldi. Herşeyiyle çalışıyor. bilgilerinize:) Selamlar, saygılar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 20179 yıl comment_410976 Şimdi, Cihat A. yazdı: Merhabalar, içime kurt düştü işten izin aldım sonunda veeee sorun çözüldü. Belki ihtiyacı olan olur paylaşayım. Bir çok şey denedim. Elm vs dahil. Elektrikçiye gittim birşey yapamadı. En son aldım anahtarı elime söktüm kutup başını:) Bekledim bi çay içtim geri taktım:) taaa ttaaam:) İnsafsız kuzu insafa geldi. Herşeyiyle çalışıyor. bilgilerinize:) Selamlar, saygılar... Hadi gözünüz aydın. Bazen en başta yapmamız gerekeni en sona bırakıyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 20179 yıl comment_411002 temizliği fazla detaylı yapmış elemanlar neyse geçmiş olsun, hallolmuş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın