Yanıtlama zamanı: Mart 5, 20179 yıl comment_408999 Merhaba arkadaşlar. 2015 model benzin/LPG'li trend x manuel Focus sahibiyim. 30bin bakımına çok az kaldı. yakın zamanda bakım yaptıran arkadaşlar varsa 30bin bakımı yetkili serviste ne kadar tutuyor ve neler değişiyor? 15bin bakımını Haziran 2016'da 350 TL'ye yaptırmıştım. Yağ, yağ filtresi, karter tapası, hava filtresi değişmişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 20179 yıl comment_409000 30 bin'de 15 bin'e ek polen filtresi değişecek, fren hidrolik sıvısı değişecek ve eksilmişse soğutma suyu tamamlanacak gerisi 15 bin ile aynı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl comment_409024 30 bin'de 15 bin'e ek polen filtresi değişecek, fren hidrolik sıvısı değişecek ve eksilmişse soğutma suyu tamamlanacak gerisi 15 bin ile aynı. Fren hidroliği de mi değişiyor 30binde? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl comment_409025 Şimdi, Kerem Bozdoğan yazdı: Fren hidroliği de mi değişiyor bende değişmiyor diye biliyorum ama... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl comment_409028 Şimdi, Kerem Bozdoğan yazdı: Fren hidroliği de mi değişiyor 30binde? Fren hidroliği için süre mesafeden önemli. DOT 3 ve 4 fren hidrolikleri higrofobiktir, yani nemden etkilenerek su absorbe edebilir ve bu da kaynama noktasının düşmesi ve performansının ağır koşullarda düşmesi anlamına geliri. Bu riske karşı iki yılda bir değişim öneriliyor. Ancak güvendiğim servis elemanları iki yıllık sürede etkilenme olmadığını ve bu sürenin biraz kısa olduğunu belirtiyorlar. Ben bu nedenle dört yılda bir değişiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl comment_409092 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: Fren hidroliği için süre mesafeden önemli. DOT 3 ve 4 fren hidrolikleri higrofobiktir, yani nemden etkilenerek su absorbe edebilir ve bu da kaynama noktasının düşmesi ve performansının ağır koşullarda düşmesi anlamına geliri. Bu riske karşı iki yılda bir değişim öneriliyor. Ancak güvendiğim servis elemanları iki yıllık sürede etkilenme olmadığını ve bu sürenin biraz kısa olduğunu belirtiyorlar. Ben bu nedenle dört yılda bir değişiyorum. ilginçtir, ben fren hidroliği değiştiren servis görmedim(gittiğim 3-5 yer var tabi. fiat+ford) puntoda kitapçıkta yazandan daha geç bi sürede değiştirin dedim servise gerek yok dediler, ısrar edice kaptakini pompa ile çekip tamamladılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl comment_409095 Şimdi, Ozan Kar yazdı: ilginçtir, ben fren hidroliği değiştiren servis görmedim(gittiğim 3-5 yer var tabi. fiat+ford) puntoda kitapçıkta yazandan daha geç bi sürede değiştirin dedim servise gerek yok dediler, ısrar edice kaptakini pompa ile çekip tamamladılar Puntoda arka kampanaları diske çevirirken değiştirdik, başkada değişmedi. Mart 6, 20179 yıl Tuncay A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl comment_409177 Ben geçen ay yaptırdım. 15.000 bakımına ek olarak bujiler ve polen filtresi değişti. 530 lira ödedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl Yazar comment_409194 cevap yazan herkese teşekkürler. bakımı yaptırdığım zaman yapılan işlemleri ve bakım tutarını yazacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl Yazar comment_410089 Bugün 30bin bakımı yaptırdım yetkili serviste. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, karter tapası, polen filtresi, ve bujiler değişti. 550 tl ödedim. İndirimsiz fiyat 677 tl. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın