Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sola çekme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

biliyorum haklısınız ama gerçekten hem maddi hem manevi olarak yoruldum

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Ozan Kar yazdı:

aslında sormak istediğim buydu. Yani beşikte (veya başka bir yerde) sorun/kusur varsa ayar tutmuyor demi? Diye sormalıydım :) Vatandaşın bizi uyarmamasına karşın önlem olarak bilgisayardaki herşeyin yeşil olduğunu gördüğümüzde ön/arka düzende sorun yok diyebilir miyiz?

İlk soruya cevap : yok üstat, tutmuyor. Kamber'i düzeltiyorsun kaster bozuluyor, Allah belamı versin deyip onu düzeltiyorsun bu defa Toe uçuyor. Ön takımda darbe hasarı varsa ve araç düzgün onarılmamışsa istediğin kadar uğraş, olmuyor. Önce sorunun kaynağına ulaşıp orayı düzeltmek lazım.

ikinci soru : fabrika ayarları / yeşil görüyorsan ön takımda hasar yoktur ya da araç hakkı ile onarılmıştır. Zaten hasar olur, olabilir... yeter ki düzgün onarım yapılsın

Yanıtlama zamanı:
12 dakika önce, Kadir S yazdı:

biliyorum haklısınız ama gerçekten hem maddi hem manevi olarak yoruldum

sizi bende anlayabılıyorum.. insan o düşünce ye kapılınca bide gercekten sorun olunca dedigiz gibi satmaya meyilleniyor.. 

Bence yinede düzgün bi yere göster çok aşırı bişey çıkmazsa yaptır..

Yada dediğin gibi sat gitsin

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, okan ali yazdı:

sizi bende anlayabılıyorum.. insan o düşünce ye kapılınca bide gercekten sorun olunca dedigiz gibi satmaya meyilleniyor.. 

Bence yinede düzgün bi yere göster çok aşırı bişey çıkmazsa yaptır..

Yada dediğin gibi sat gitsin

3 tane parça saydı bunların maliyeti işçilikle beraber 2000 lira civarı tutacak zaten şimdiye kadar 2000 kadar harcadım. hadi diyelim verdim 2000 yaptırdım ama %100 garantide veremiyorlar. ya gene sorun devam ederse o yüzden hiç girmeyeceğim. ailemden çok tamircileri görüyorum günlerdir

Yanıtlama zamanı:
42 dakika önce, Kadir S yazdı:

3 tane parça saydı bunların maliyeti işçilikle beraber 2000 lira civarı tutacak zaten şimdiye kadar 2000 kadar harcadım. hadi diyelim verdim 2000 yaptırdım ama %100 garantide veremiyorlar. ya gene sorun devam ederse o yüzden hiç girmeyeceğim. ailemden çok tamircileri görüyorum günlerdir

Ezpertiz yaptırmadan aldınız herhalde. Aileyi kurarken ya flört aşaması oluyor ya da görücü usulü oluyor malum :D Hata yapma oranı daha düşük :P 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.