Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Model Focus Araç

Featured Replies

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:

6 Aralık teslim tarihi görünen aracı 19 Aralık'ta teslim aldım. Yakup kardeşimin dediği gibi statü numarasi araç siparisi gerçekleştiği andan itibaren bayi ekranında görülebilir. Daha önce de sizle bu konuda yazismistik Metin Bey. Sizin aracın gecikmesi sunroof ve navigasyon dolayısıyla. Benim aracım da aynı opsiyonlara sahip ve ben de siparis anından itibaren 2.5 ay bekledim. 

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 5,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Merhaba, 2017 model olması için 1 Ocak itibarıyla üretilmesi gerekiyor, sizin verdiğiniz araç Navigasyonlu vs ise paketli olduğu için seyrek siparişe sahip, bu yüzden diğerlerinden geç olması muhtemel

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bekletilmeniz sipariş ve üretim zamanıyla orantılı, bayiinize aracın durumunu sorabilirseniz eğer size fikir verebiliriz. 'Statüsü numarası şuan nedir' diye sorun bakalım yarın   Ona göre tahmini geli

• Serkan Z.
    Serkan Z.

6 Aralık teslim tarihi görünen aracı 19 Aralık'ta teslim aldım. Yakup kardeşimin dediği gibi statü numarasi araç siparisi gerçekleştiği andan itibaren bayi ekranında görülebilir. Daha önce de sizle bu

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ozaman bekleyeceğiz yapacak pek de bişey yok.  Bize de 23 mart dendiğine göre tahminen Nisan ın ilk haftası gelir. Zafere giden yolda çekilen çile hesabı ??

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Metin Şahin yazdı:

Ozaman bekleyeceğiz yapacak pek de bişey yok.  Bize de 23 mart dendiğine göre tahminen Nisan ın ilk haftası gelir. Zafere giden yolda çekilen çile hesabı ??

Beklemek tatlı bir telaş aslında. Ben aracın tıra yüklendiği günü öğrendikten sonra kabaca bir hesap yapmıştım. Biraz geciktiği kanaati olusunca  güzergahtaki tüm mola noktalarını aradım. (Opet istasyonlarinda dinleniyorlar bu arada :))Ağaçlı firmasına ait Ford araç taşıyıcısı sizin tesise ulaştı mi diye. Gölcük arac parkindan da Aksaray a ulaşması maksimum 2 gün sürer.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Beklemek tatlı bir telaş aslında. Ben aracın tıra yüklendiği günü öğrendikten sonra kabaca bir hesap yapmıştım. Biraz geciktiği kanaati olusunca  güzergahtaki tüm mola noktalarını aradım. (Opet istasyonlarinda dinleniyorlar bu arada [emoji4])Ağaçlı firmasına ait Ford araç taşıyıcısı sizin tesise ulaştı mi diye. Gölcük arac parkindan da Aksaray a ulaşması maksimum 2 gün sürer.

Aksaray'lı mısınız bu arada?
Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Metin Şahin yazdı:

Aksaray'lı mısınız bu arada?

Yok hayır ben Mersinliyim de sizin Aksaray'da olduğunuzu bildiğim için oraya varış zamanını söyledim. 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Serkan Z. yazdı:

Yok hayır ben Mersinliyim de sizin Aksaray'da olduğunuzu bildiğim için oraya varış zamanını söyledim. 

Ozlemisim Mersini, zaten insan Ankarada olunca heryeri ozluyor...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
05.03.2017 - 03:51 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Bekletilmeniz sipariş ve üretim zamanıyla orantılı, bayiinize aracın durumunu sorabilirseniz eğer size fikir verebiliriz. 'Statüsü numarası şuan nedir' diye sorun bakalım yarın :)  Ona göre tahmini gelişini söyleyelim.

Yakup bey statü numarasını dün öğrendim 62 denildi. yakınmıdır acaba aracın gelmesi uzak mıdır? :) 

Yanıtlama zamanı:
07.03.2017 - 11:21 tarihinde, Servet Ö. yazdı:

Ozlemisim Mersini, zaten insan Ankarada olunca heryeri ozluyor...

Bugün gördüm daha mesajınızı kusura bakmayın.

Yanıtlama zamanı:
Yakup bey statü numarasını dün öğrendim 62 denildi. yakınmıdır acaba aracın gelmesi uzak mıdır? [emoji4] 

Şuan deniz keyfi yapıyor yakında Türkiye'de. 10 gün sürer ortalama size gelmesi.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

46 gündür bekliyorum inşallah sorunsuz bi şekilde teslim alırız. 2,5 ayda çok olmuş Serkan hocam :) değmiştir ama 

--2 dakika sonra eklendi--
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Şuan deniz keyfi yapıyor yakında Türkiye'de. 10 gün sürer ortalama size gelmesi.

hadi inşallah :) gelince bide biz yapalım deniz keyfi :) teşekkürler Yakup hocam güzel haber verdiniz.

Yanıtlama zamanı:

Evet biraz çok oldu. ☺

Yanıtlama zamanı:

6 Nisa'n 2016 pazarlık bitti 7 Nisa'n akşamı hazırdı 8 Nisa'n 2016 sabahı teslim aldım Nazerden

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
15 March 2017 - 10:20 tarihinde, Metin Şahin yazdı:

46 gündür bekliyorum inşallah sorunsuz bi şekilde teslim alırız. 2,5 ayda çok olmuş Serkan hocam :) değmiştir ama 

--2 dakika sonra eklendi--

hadi inşallah :) gelince bide biz yapalım deniz keyfi :) teşekkürler Yakup hocam güzel haber verdiniz.

Araba gelmiş belli ki ama söyleyen yok :smiley2k:

LED gündüz farı var mı? Olması gerekiyordu, seçemedi gözlerim.

IMG_1637.thumb.JPG.a5f56956a6ce7161fcef9d525e245083.JPG

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

☺️ Geldi çok şükür Yakup bey. Yazıp tekrardan kafa ağrıtmayım diye yazmadım.  Led gündüz farı var. Yarın fotoğraf atarım. ( arabanın fotoğrafını doğru dürüst çekemiyorum ki gören olurda laf ederler diye gizli gizli ? )

Metin Şahin tarafından düzenlendi
Düzen

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Metin Şahin yazdı:

☺️ Geldi çok şükür Yakup bey. Yazıp tekrardan kafa ağrıtmayım diye yazmadım.  Led gündüz farı var. Yarın fotoğraf atarım. ( arabanın fotoğrafını doğru dürüst çekemiyorum ki gören olurda laf ederler diye gizli gizli ? )

Hayırlı uğurlu olsun tekrar, foto şart değil sözünüz kafidir :) Hata varsa geç olmadan başvurmanızı önerecektim.

İlerleyen günlerde, Benim Arabam'da yorumları vs bekliyoruz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.