Yanıtlama zamanı: Mart 5, 20179 yıl comment_408865 7 saat önce, Yahya Akman yazdı: Petlas candır ama boşa heyecandır Sloganı sevdim... 7 saat önce, Yahya Akman yazdı: Pirelli pzero Continental csc 5 Goodyear f1 assymetric Nokian zline Hepsi olur, ucuzunu tercih ederdim sanırım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20179 yıl comment_413057 Lastikleri bugün taktırdım. 2016 Aralık ayı Almanya üretimi. (Toplam 1,5 saatte Küçükyalı'dan Maslak'a gidip lastikleri taktırıp geri Küçükyalı'ya döndüm. Hala inanamıyorum [emoji4] )Şunu anladım bu zamana kadar ben lastik üzerinde değil jant üzerinde gidiyormuşum. İnanılmaz bir konfor artışı ve sessizlik oldu. Sanki 45 yanak değilde 55 yanak üzerinde gidiyo gibiyim. Lastik çok yumuşak, lastiğin yanağını elinizle baya bükebiliyosunuz. Kullandıkça yorumları yazarım. İlk izlenimlerime göre tavsiye edilir. Yaklaşık 3 hafta olmuş izlenimleriniz nedir? Goodyear egp ile arasında 17"te 300tl fark var. Bu farkı ödemeye değecek kadar iyi mi sizce cpc6? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20179 yıl Yazar comment_413059 Merhaba, daha önce Goodyear kullanmadığım için kıyas yapamam ama aynı araçta kullandığım son iki lastiğe (conti csc3 ve bridgestone potenza re050a) göre ciddi konforlu, yumuşak ve sessiz bir lastik. Islak ve kuru performansı süper. Islak zeminde virajlara girerken hız kesmek zorunda kalmıyorum, kayma eğilimi hiç yok, çizgisini hiç bozmuyor. Özetle lastik güven veriyor. Tavsiye edermiyim, bütçeniz müsaitse kesinlikle. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın