Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Vıofo A119 Araç Güvenlik Kamerası...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Bekir B. yazdı:

Serdar, alayım demek istemiştim,iletiyi düzeltim,

Abi cuma ya aynısından elimde olacak. İstersen gelişine sana veriyim 450tl ye. :D

• Yanıt 152
  • Görüntüleme 29,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Cihaz 15 gün önce almıştık bugün elimize ulaştı mondeoya kol dayamanın içine geçirip usbden aldık orjinal kesme biçme olmadan ister çakmaklık ister usbden alabiliyorum çakmaklıktaki elektiriği 15 dk s

• Uzun süredir salladığım Viofo A129 u sipariş verdim. Malum bizim taşınma başlıyor. Yollarda sıkıntılı. Gece, gündüz... Arka kameralı olsun dedim. Gelsim park moduyla montaj yapacağım. Ama BCM den bağl

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Bu da gece videosu...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Abi cuma ya aynısından elimde olacak. İstersen gelişine sana veriyim 450tl ye. [emoji3]

Hahaha yok ben kara cuma indirimini bekleyeyim ,
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Abi cuma ya aynısından elimde olacak. İstersen gelişine sana veriyim 450tl ye. [emoji3]

Hahahaaaa şşşş sahibi var [emoji23]
Yanıtlama zamanı:

IMG_1882.JPG kardeşim standart video player kullandığını farkettim. DATAKAM PLAYER isminde bir program var. Kameranı usb yoluyla bilgisayarına bağlayıp bunu çalıştırdığında otomatik algılayan bir program. Tavsiye ederim

Yanıtlama zamanı:

@Serdar yamanhayırlı olsun güle güle kullanın, bende almıştım 2 aydır ha bugün takayım yarın takayım, kardı soğuktu vs elim gitmedi takmaya bu nasıl üşengeçlik anlamadım ?

Bi arkadaş (Aykut) yardımcı olmuştu almamda, incelemesi var programları vs. http://www.arac-kamera.com/a119-arac-kamerasi-detayli-incelemesi/10013

Alper Ş tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Bekir B. yazdı:

Hahaha yok ben kara cuma indirimini bekleyeyim ,

Şşş ikinizde elime düştünüz. Cuma ikinize de bir paket hazırlayacam ve buraya fotosunu atacam.

Şimdi, Serdar yaman yazdı:

Hahahaaaa şşşş sahibi var emoji23.png

Yanıtlama zamanı:
Ben cuma gelirim kesin

Nereye gelecenki abi. Ben bu hafta komple evdeydim. Cuma teo da gelecek. Ayarlar yemek ya da bi kahve içeriz. Paket gelmiş olursa da emaneti teslim ederim sana abi.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
IMG_1882.JPG.50c3e33d9845ad7dd410c6c77b6a019c.JPG kardeşim standart video player kullandığını farkettim. DATAKAM PLAYER isminde bir program var. Kameranı usb yoluyla bilgisayarına bağlayıp bunu çalıştırdığında otomatik algılayan bir program. Tavsiye ederim

Teşekkürler deneyim...

[mention=1562]Serdar yaman[/mention]hayırlı olsun güle güle kullanın, bende almıştım 2 aydır ha bugün takayım yarın takayım, kardı soğuktu vs elim gitmedi takmaya bu nasıl üşengeçlik anlamadım [emoji4]
Bi arkadaş (Aykut) yardımcı olmuştu almamda, incelemesi var programları vs. http://www.arac-kamera.com/a119-arac-kamerasi-detayli-incelemesi/10013

Öğlen teslim aldım hemen taktırdım beklemeyi bekletmeyi sevmim [emoji23]
Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Serdar yaman yazdı:

Teşekkürler deneyim...

Öğlen teslim aldım hemen taktırdım beklemeyi bekletmeyi sevmim emoji23.png

Neden reklam yapıyorsun ki. Tamam biz de kullanıyoruz çok gerçekten çok memnun olabiliriz. Birçok arkadaşımızda kullanıyor ve çokmemnun olabilir ki.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Neden reklam yapıyorsun ki. Tamam biz de kullanıyoruz çok gerçekten çok memnun olabiliriz. Birçok arkadaşımızda kullanıyor ve çokmemnun olabilir ki.

Yapma yavvv :)
Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun, güle güle kullan.

bende a118c var, bir defa evde bilgisayar usbsinden elektrik almıştım, hem ekranındaki görüntü hem kayıt görüntüsü biraz saçmalamıştı. sanki bi elektrik dalgasına maruz kalıyor gibi. ama çakmağa takınca böyle bi sorun olmamıştı. a119'da böyle bi sıkıntı yok sanırım.

Yanıtlama zamanı:

Nereye gelecenki abi. Ben bu hafta komple evdeydim. Cuma teo da gelecek. Ayarlar yemek ya da bi kahve içeriz. Paket gelmiş olursa da emaneti teslim ederim sana abi.

Aaa bu daha iyi oldu Teomanla da görüşmüş oluruz,
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
hayırlı olsun, güle güle kullan.

bende a118c var, bir defa evde bilgisayar usbsinden elektrik almıştım, hem ekranındaki görüntü hem kayıt görüntüsü biraz saçmalamıştı. sanki bi elektrik dalgasına maruz kalıyor gibi. ama çakmağa takınca böyle bi sorun olmamıştı. a119'da böyle bi sıkıntı yok sanırım.

Öyle bi sıkıntı olmadı bende.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.