Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Vıofo A119 Araç Güvenlik Kamerası...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

%99 bende A129 a değiştirecem. Baktım Çinde pek içime sinmedi. Bunun garantiside var. Adamalrt hallediyor. 18 ay garantisi var. Güle güle kullan.

• 1 ay sonra...
  • Yanıt 152
  • Görüntüleme 29,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Cihaz 15 gün önce almıştık bugün elimize ulaştı mondeoya kol dayamanın içine geçirip usbden aldık orjinal kesme biçme olmadan ister çakmaklık ister usbden alabiliyorum çakmaklıktaki elektiriği 15 dk s

• Uzun süredir salladığım Viofo A129 u sipariş verdim. Malum bizim taşınma başlıyor. Yollarda sıkıntılı. Gece, gündüz... Arka kameralı olsun dedim. Gelsim park moduyla montaj yapacağım. Ama BCM den bağl

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Bu da gece videosu...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Aynanın sağ tarafında siyah noktalı yere koyunca görüntü böyle... sensör kutusu gözüküyor biraz... nereye koycam ben bunu? ? 

AAB1FAF0-2C79-4517-BABD-9ECE842CD621.png

--7 dakika sonra eklendi--

Böyle koyarsam kutu gözükmüyor....

A7D62A50-F979-4294-A547-7732DA814FF4.jpeg

Yanıtlama zamanı:

A119 ebatlar hemen hemen aynı ve ben ilk resimdeki gibi yerleştirdim. Aynanın arka sağ tarafına doğru; o sensör kapağı azda olsa giriyor kadraja. Birde A129 da lens sağa sola hareket etse çok daha güzel olurdu.

Yanıtlama zamanı:

İkinci attığım fotodaki gibi koyunca kutu gözükmüyor ama kamera güzel durmuyor dışardan... siyahlı bölgeye yapıştırılacak şekilde kutunun en az görüldüğü yere koymaya çalışayım bari

Yanıtlama zamanı:
10.02.2017 - 09:40 tarihinde, Mehmet Çallı yazdı:

20170209_180552.jpg

20170209_180848.jpg

20170209_180705.jpg

20170209_181542.jpg

Ben bu şekilde yaptım.Kabloda çok az görünüyor.Arabadan anlamayanlar orjinal sanıyor :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Karar veremedim şimdi ? 

Yanıtlama zamanı:

Bence buraya konması görüşte sıkıntı yaratabilir. Ayrıca sanki cam oratdan bölünmüş gibi duruyor ? tabi bana göre... neyse sen karar vereceksin artık gözüne hangisi hoş geliyorsa

Yanıtlama zamanı:

Abi sendeki ve bizlerdeki Viofo dikiz ayna sağa uygun oluyor. Cenk hocamdaki Mİ oda sola uygun denk geliyor. Bu arada sen GPS i çözdünmü?

Yanıtlama zamanı:
18 dakika önce, Teoman S. yazdı:

Abi sendeki ve bizlerdeki Viofo dikiz ayna sağa uygun oluyor. Cenk hocamdaki Mİ oda sola uygun denk geliyor. Bu arada sen GPS i çözdünmü?

Yok Teoman kutudan çıkan gps siz yedeklerden taktım idareten 

Yanıtlama zamanı:

Dönünce haberleşelim. Sanırım ben yeni sipariş geçeceğim tek gps te ilave ederim eğer satıyorlarsa.

Yanıtlama zamanı:
38 dakika önce, Teoman S. yazdı:

Dönünce haberleşelim. Sanırım ben yeni sipariş geçeceğim tek gps te ilave ederim eğer satıyorlarsa.

Olursa çok iyi olur Teoman .

Yanıtlama zamanı:

Daha yapıştırmadım halen ? 

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Onur Sezgin yazdı:

Daha yapıştırmadım halen ? 

Onur sağ üst kısma ayna bitimine ziraa ayna için e girerse sensoru kapatabilir (ayna üzerinde sağda kare şeklinde bakınca görürsün onu kapatmasın)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.