Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20179 yıl comment_405063 merhaba arkadaşlar bu gün yurtdışından aldığım geniş ekran elime ulaştı.İlk iş gidip takıp çalıştırayım dedim ama çalışmadı,elektrik hiç gelmiyor.Sorun ne acaba tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Forumdaki konulara baktım,aracı hiç güncellemedim,kutup başını söküp taktım yıne aynı.Elimde modifiye elm var bişey yapılamaz deniyor ancak belki yapan olmuştur yinede söyleyeyim dedim.Ürün bu; Şubat 13, 20179 yıl Fatih S. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20179 yıl comment_405066 Valla biz taktık direk çalıştı Göstergede arıza olduğu belli. Yapılacak pek bişey yok gibi duruyor. Başka araçta bir deneyin isterseniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20179 yıl Yazar comment_405071 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Valla biz taktık direk çalıştı Göstergede arıza olduğu belli. Yapılacak pek bişey yok gibi duruyor. Başka araçta bir deneyin isterseniz ya abi keşke bi ışığı yanaydı hiç tık yok.Kimse vermezki arabasını deneyeyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20179 yıl comment_405072 Muhtemelen ekran arizali. Yada pinlerinde bir problem var. Içini açıp bakılması gerekebilir. Pinlerde kopukluk varsa ondan yapiyodur. Enerji hiç almiyodur ekran. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20179 yıl comment_405076 tekrardan yazılım atmayı deneyebilirsiniz bununla ilgili başlık açmıştım. yazılım atarken çöktüğü durumda ışıkları yanıyormuydu hatırlamıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20179 yıl Yazar comment_405079 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Muhtemelen ekran arizali. Yada pinlerinde bir problem var. Içini açıp bakılması gerekebilir. Pinlerde kopukluk varsa ondan yapiyodur. Enerji hiç almiyodur ekran. ekranın güvenlik bandını kaldırıp baktım tertemiz pinlerde sıkıntı yok. Şimdi, Ozan Kar yazdı: tekrardan yazılım atmayı deneyebilirsiniz bununla ilgili başlık açmıştım. yazılım atarken çöktüğü durumda ışıkları yanıyormuydu hatırlamıyorum. gördüm abi yarın ilk iş deneyeceğim. Şubat 13, 20179 yıl Fatih S. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20179 yıl comment_405080 Şimdi, Fatih S. yazdı: gördüm abi yarın ilk iş deneyeceğim. işlem çok uzun sürdüğü için evde 12V kaynakla denemek lazım. araç üzerinde zor, yada aracı elektriğe bağlayın. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın