Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201214 yıl comment_43368 Koyu Kırmızı tavan yap Ahhh canımmm gençlerbirliği sporu nede seviyosun sen Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201214 yıl comment_43372 Turuncu çizgiler çek felan uçlardan marşpiyerlerden gelecek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201214 yıl Yazar comment_43379 tuning car studio diye bir program var bi türlü kurup deneyemedim...sağlam progran linki bilen varsa link atarsa çok memnun olurum...bu program da denemek gerekir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201214 yıl comment_43381 tuning car studio diye bir program var bi türlü kurup deneyemedim...sağlam progran linki bilen varsa link atarsa çok memnun olurum...bu program da denemek gerekir.. Bu iş görür heralde http://hotfile.com/d...Studio.rar.html birde bu var hangisi güncel bilmiyorum bakmak lazım https://rs84l3.rapid...e|41703|R~0|0|0 rar şifresi: pirateS Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201214 yıl Yazar comment_43383 abi herkes bizi APAÇİ yaptı valla zamanın da beyaz üzerine siyah yapıcam diyen kişilerde belki de aynı tepkilerle karşılaşmıştır..bazı moda lar ilk önce alay edilir,sonra yaygınlaştıkÇa takdir edilir şaka bir yana bu konuda sadece görüş alış verişi yapmak istedim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201214 yıl comment_43384 Hocam bizde takılıyoruz işte kötü mü ediyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201214 yıl comment_43385 abi herkes bizi APAÇİ yaptı valla zamanın da beyaz üzerine siyah yapıcam diyen kişilerde belki de aynı tepkilerle karşılaşmıştır..bazı moda lar ilk önce alay edilir,sonra yaygınlaştıkÇa takdir edilir şaka bir yana bu konuda sadece görüş alış verişi yapmak istedim.. Estağfurullah apaÇi olarak nitelendirmek istemedim şahsen ben GenÇler birliği yorumundada yakuba takılmak istedim. oda bana takıldı. Yakupla aramızda yani o konu Bayadır sataşmıyoruz birbirimize Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201214 yıl Yazar comment_43388 Bu iş görür heralde http://hotfile.com/d...Studio.rar.html birde bu var hangisi güncel bilmiyorum bakmak lazım https://rs84l3.rapid...e|41703|R~0|0|0 rar şifresi: pirateS şimdi indiriyorum teşekkürler.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201214 yıl Yazar comment_43390 Hocam bizde takılıyoruz işte kötü mü ediyoruz ESTAĞFURUULLAAHH bende şaka yapıyorum... Ocak 18, 201214 yıl oğuz mete tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201214 yıl Yazar comment_43391 Estağfurullah apaÇi olarak nitelendirmek istemedim şahsen ben GenÇler birliği yorumundada yakuba takılmak istedim. oda bana takıldı. Yakupla aramızda yani o konu Bayadır sataşmıyoruz birbirimize Anladım canım bende şaka yapıyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201214 yıl comment_43392 Oğuz bir dene bakiim,bende merak ettim aslında nasıl görüneceğine..Ama kanaatim olabileceği yönünde.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201214 yıl Yazar comment_43394 f3 ü shelby le kıyaslamak tabiki haksızlık olur.ama bu tarz bir şey fena olmaz sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201214 yıl Yazar comment_43396 Oğuz bir dene bakiim,bende merak ettim aslında nasıl görüneceğine..Ama kanaatim olabileceği yönünde.... ABİ kusura bakma programı indirdim ama kuramadım...yaparsam hemen yükleyeceğim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201214 yıl comment_43397 F3 e de yukarıdaki tarz bişey gayet güzel durur bence..Özgün ve farklı olursun..Kişiselleştirilmiş tasarım...Geçenlerde ben beyaz bir focusta japonca yazılar yazılı ve gÖzyaşı damlaları yaptırılmış halde gÖrdüm..İlginç gelmişti... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201214 yıl comment_43399 BURDA geceler çook soğuk az önce abartmıyorum derece -32 yi gösteriyor...bir şey içmekten ziyade daha çok insanın içini ısıtıcak ceviz.pestil tarzı şeyler yiyoruz abi cidden olmaz mı diyorsun tepki çok sert kaçtı..aynı bora abiye yaptığından oldu Bora'nın kalimizde yeri başka.. O bizim ruhumuzun hakimi.. İstesende onun yerini alamazsın.. Boşver Mertolu,o artık yaşlanmış,evlenmiş ve göbeklenmiş,böyle şeylere bir baba gözüyle bakıyor artık...ehehehehüüüeee..... Sarmıyacam sana bu akşam.. Boşuna uğraşma.. Ya yapmayın Allah aşkına.. Altı üstü focus. Ne şeridi ne daması.. Bunları ayık kafayla yazıyorsanız gidin bi ufak falan devirip öyle yazmaya devam edin.. Birazda öyle deneyelim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın