Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 20179 yıl comment_404668 Herkese Merhaba Bir hafta önce Kayseri Erciyes Kayak merkezine Kızım ve Oğlumla kayak yapmaya gittik gün içinde arabanın sadece açıp kapattık bu ara kumandayla arka bagaj açılıp kapandı kayağımızı bitirip Hazırlanıp eve döneceğiz arabamı çalıştırmak için debriyaj basıp star-stop döğmesine basıp çalıştırmak istedim ama ilkin Las.Bas.Sis.ArızalıServis gerekli Tekrar Denememde Motor Ön Isıtmalı Sonra bir kaç defa denememde ekran göstergeleri gittikçe yanmaz oldu.Bende Çevreden Ara kabloyla çalıştırıp yoluma devam ettim Ama Radyo Ekran göstergesine hiç bir şey göstermiyor.Açıp kapama döğmesine bastığımda sadece tarih çıkıyor. Araç ın TEST ekranına girdiğimde Battarya 12.5 değerini gösteriyor ve bir haftadır sorunsuz çalışıyor. Aküm bitmiş mi? Ekran neden hiç bir şey göstermiyor Akü değişimi gerekli mi Servis 80 Amp Aküye 460 tl istiyor Fikri olup paylaşana şimdiden teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 20179 yıl comment_404723 Ekranın sigortası varsa ilk iş ona bakın birde bu hız Kadranın içinde ve ekranda bildiğim kadarı ile diyot var o yanmış olabilir takviye sırasında .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 20179 yıl comment_404726 7 saat önce, Hüseyin Kılınç yazdı: Fikri olup paylaşana Akü bitmiş. Bosch Car servise gidiyorsunuz ve yeni akünüzü 220-260 TL bandında alıyorsunuz. Ekran düzelmez ise o zaman konuşuruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl Yazar comment_404868 hayır kontak açıp TEST bilgilerine girdiğimden 12.5v görünüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404871 Şimdi, Hüseyin Kılınç yazdı: hayır kontak açıp TEST bilgilerine girdiğimden 12.5v görünüyor akü biraz zayıf olabilir ama yine de çalışması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 20179 yıl Yazar comment_405155 Arkadaşlar Herkese Merhaba 13.02.2017 günü Konya Motorcular Yetkili servisine gittim arabamı IDS bağlandı nerede arza verildi derken Radyo ekranı geldi ustada anlamadı sonradan araba 2012 model olduğu için akü ölçümü yapıldı.Akünün zayıf olduğu ve değişilmesi gerektiğini söylediler bende değiştim şu an bir sıkıntı yok. Herkese selamlar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın