2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Herkese Merhaba Bir hafta önce Kayseri Erciyes Kayak merkezine Kızım ve Oğlumla kayak yapmaya gittik gün içinde arabanın sadece açıp kapattık bu ara kumandayla arka bagaj açılıp kapandı kayağımızı bitirip Hazırlanıp eve döneceğiz arabamı çalıştırmak için debriyaj basıp star-stop döğmesine basıp çalıştırmak istedim ama ilkin Las.Bas.Sis.ArızalıServis gerekli Tekrar Denememde Motor Ön Isıtmalı Sonra bir kaç defa denememde ekran göstergeleri gittikçe yanmaz oldu.Bende Çevreden Ara kabloyla çalıştırıp yoluma devam ettim Ama Radyo Ekran göstergesine hiç bir şey göstermiyor.Açıp kapama döğmesine bastığımda sadece tarih çıkıyor. Araç ın TEST ekranına girdiğimde Battarya 12.5 değerini gösteriyor ve bir haftadır sorunsuz çalışıyor.
Soru
Hüseyin Kılınç
Herkese Merhaba Bir hafta önce Kayseri Erciyes Kayak merkezine Kızım ve Oğlumla kayak yapmaya gittik gün içinde arabanın sadece açıp kapattık bu ara kumandayla arka bagaj açılıp kapandı kayağımızı bitirip Hazırlanıp eve döneceğiz arabamı çalıştırmak için debriyaj basıp star-stop döğmesine basıp çalıştırmak istedim ama ilkin Las.Bas.Sis.ArızalıServis gerekli Tekrar Denememde Motor Ön Isıtmalı Sonra bir kaç defa denememde ekran göstergeleri gittikçe yanmaz oldu.Bende Çevreden Ara kabloyla çalıştırıp yoluma devam ettim Ama Radyo Ekran göstergesine hiç bir şey göstermiyor.Açıp kapama döğmesine bastığımda sadece tarih çıkıyor. Araç ın TEST ekranına girdiğimde Battarya 12.5 değerini gösteriyor ve bir haftadır sorunsuz çalışıyor.
Aküm bitmiş mi?
Ekran neden hiç bir şey göstermiyor
Akü değişimi gerekli mi
Servis 80 Amp Aküye 460 tl istiyor
Fikri olup paylaşana şimdiden teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap