Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20179 yıl comment_403996 Cümleten Selamın aleyküm.. Focus mk1 aracıma 16"Porsche jant lastık uygulaması yaptım. Lastik ebatım 195/45/16'dır. Aracımı alçatmak için EİBACH 3.5cm veya 5cm spor yay takmayı düşünüyorum ama hangisi iyi olur. Spor yay takan arkadaşlarımızdan bilgi rica ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20179 yıl comment_403999 Bu tip yaylar normalden daha sert kasis/cukur karakterine sahip oldugunu biliyorsun degil mi? Yani sadece alcalmayacak araba ayni zamanda da sertlesecek. Denizlinin yollarinda 5cm alcaltilmis aracla ezdigin karincayi ensende hissedersin bence. 3.5cm daha makul olur sanki. Sirf goruntu amacli alcaltacaksan bence girme o topa, araba disardan iyi gorunecek diye icinde cile cekmek akil kari is degil. Not: Arabanin goruntu amacli alcaltilmasina tamamen karsi olan insanin laflari bunlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20179 yıl Yazar comment_404001 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Bu tip yaylar normalden daha sert kasis/cukur karakterine sahip oldugunu biliyorsun degil mi? Yani sadece alcalmayacak araba ayni zamanda da sertlesecek. Denizlinin yollarinda 5cm alcaltilmis aracla ezdigin karincayi ensende hissedersin bence. 3.5cm daha makul olur sanki. Sirf goruntu amacli alcaltacaksan bence girme o topa, araba disardan iyi gorunecek diye icinde cile cekmek akil kari is degil. Not: Arabanin goruntu amacli alcaltilmasina tamamen karsi olan insanin laflari bunlar. Denizlinin yolları köstebek yuvası gıbı. Bende 3,5cm düşündüm ama 3,5cm yaylarda fazla düşürmüyor dediler fazla bişey değişmiyormuş bakalım düşüncem abi bilgiler için teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20179 yıl comment_404008 32 dakika önce, Emre ÇaLık yazdı: Denizlinin yolları köstebek yuvası gıbı. Bende 3,5cm düşündüm ama 3,5cm yaylarda fazla düşürmüyor dediler fazla bişey değişmiyormuş bakalım düşüncem abi bilgiler için teşekkür ederim Sen beni pek sevmezsin ama sözümü bence dinle, yay işinden uzak dur. Çok değil 1. ayın sonunda pişman olursun. Uyarmak benden, gerisi sana kalmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20179 yıl Yazar comment_404016 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Sen beni pek sevmezsin ama sözümü bence dinle, yay işinden uzak dur. Çok değil 1. ayın sonunda pişman olursun. Uyarmak benden, gerisi sana kalmış. Yavaş yavaş kanım ısınmaya başladı sana abi ? tamam beklemedeyim şuanda Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20179 yıl comment_404018 Abi Denizli nin yolları dediğin gibi köstebek yuvası. Keşke yollarımız Denizli miz kadar güzel olsaydı da 3.5 değil 5 cm lik yay takabilseydin :/ Şubat 6, 20179 yıl Umut Yavuz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20179 yıl Yazar comment_404033 58 dakika önce, Umut Yavuz yazdı: Abi Denizli nin yolları dediğin gibi köstebek yuvası. Keşke yollarımız Denizli miz kadar güzel olsaydı da 3.5 değil 5 cm lik yay takabilseydin :/ Aynen kardeşim yollar sıkıntı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın