Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 1'e Hangi Eibach Yay ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Cümleten Selamın aleyküm.. Focus mk1 aracıma 16"Porsche jant lastık uygulaması yaptım. Lastik ebatım 195/45/16'dır. Aracımı alçatmak için EİBACH 3.5cm veya 5cm spor yay takmayı düşünüyorum ama hangisi iyi olur. Spor yay takan arkadaşlarımızdan bilgi rica ediyorum.

Ekran Resmi 2017-02-06 19.05.45.png

Ekran Resmi 2017-02-06 19.05.36.png

Yanıtlama zamanı:

Bu tip yaylar normalden daha sert kasis/cukur karakterine sahip oldugunu biliyorsun degil mi? Yani sadece alcalmayacak araba ayni zamanda da sertlesecek. Denizlinin yollarinda 5cm alcaltilmis aracla ezdigin karincayi ensende hissedersin bence. 3.5cm daha makul olur sanki. Sirf goruntu amacli alcaltacaksan bence girme o topa, araba disardan iyi gorunecek diye icinde cile cekmek akil kari is degil.

Not: Arabanin goruntu amacli alcaltilmasina tamamen karsi olan insanin laflari bunlar.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Servet Ö. yazdı:

Bu tip yaylar normalden daha sert kasis/cukur karakterine sahip oldugunu biliyorsun degil mi? Yani sadece alcalmayacak araba ayni zamanda da sertlesecek. Denizlinin yollarinda 5cm alcaltilmis aracla ezdigin karincayi ensende hissedersin bence. 3.5cm daha makul olur sanki. Sirf goruntu amacli alcaltacaksan bence girme o topa, araba disardan iyi gorunecek diye icinde cile cekmek akil kari is degil.

Not: Arabanin goruntu amacli alcaltilmasina tamamen karsi olan insanin laflari bunlar.

Denizlinin yolları köstebek yuvası gıbı. Bende 3,5cm düşündüm ama 3,5cm yaylarda fazla düşürmüyor dediler fazla bişey değişmiyormuş bakalım düşüncem abi bilgiler için teşekkür ederim 

Yanıtlama zamanı:
32 dakika önce, Emre ÇaLık yazdı:

Denizlinin yolları köstebek yuvası gıbı. Bende 3,5cm düşündüm ama 3,5cm yaylarda fazla düşürmüyor dediler fazla bişey değişmiyormuş bakalım düşüncem abi bilgiler için teşekkür ederim 

Sen beni pek sevmezsin ama sözümü bence dinle, yay işinden uzak dur. Çok değil 1. ayın sonunda pişman olursun. Uyarmak benden, gerisi sana kalmış.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Servet Ö. yazdı:

Sen beni pek sevmezsin ama sözümü bence dinle, yay işinden uzak dur. Çok değil 1. ayın sonunda pişman olursun. Uyarmak benden, gerisi sana kalmış.

Yavaş yavaş kanım ısınmaya başladı sana abi ? tamam beklemedeyim şuanda :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Abi Denizli nin yolları dediğin gibi köstebek yuvası. Keşke yollarımız Denizli miz kadar güzel olsaydı da 3.5 değil 5 cm lik yay takabilseydin :/

Umut Yavuz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
58 dakika önce, Umut Yavuz yazdı:

Abi Denizli nin yolları dediğin gibi köstebek yuvası. Keşke yollarımız Denizli miz kadar güzel olsaydı da 3.5 değil 5 cm lik yay takabilseydin :/

Aynen kardeşim yollar sıkıntı 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.