Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Emre ÇaLık

Üye
  • Toplam İleti

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

Emre ÇaLık Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Denizli
  • Arabam:
    2004mdl Focus comfort 1.6
  • Meslek:
    Sıhhi tesisat
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

709 profil görüntüleme

Emre ÇaLık's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

6

Toplam Beğeni

  1. Selamın Aleyküm. 2004 focus aracımda lpgde alt devirlerde silkeleme ve arada patlama sorunu vardır. Yüksek devirlerde sıkıntısızdır. Buji kablosu, bobin orjinal motorcraft olarak 2gün önce değişmiş olup sorunum devam etmektedir. Bujiler değişeli 5binkm anca oldu. Arıza ışığı yakmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Kn marka güzel 35tl fiyatı tavsiye ederğm. Alt devirler canlandı.
  3. Focus f1 aracımın ön amortisörlerini değiştirmem gerekiyor. Motorcraft tuzlu gelcek başka hangi markayı tavsiye edersiniz?
  4. Arkadaşlar 2004 comfort focus f1 aracımın gösterge aydınlatmasında olan dipsiz ampulleri değiştirmek istiyorum. (ORJİNAL AMPÜL ) marka olarak OSRAM 3WAT ampül kullanmam gerektiğini duydum yanlız ampül tipini ve kaç adet almam gerektiğini bilmiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ?
  5. Yavaş yavaş kanım ısınmaya başladı sana abi ? tamam beklemedeyim şuanda
  6. Denizlinin yolları köstebek yuvası gıbı. Bende 3,5cm düşündüm ama 3,5cm yaylarda fazla düşürmüyor dediler fazla bişey değişmiyormuş bakalım düşüncem abi bilgiler için teşekkür ederim
  7. Cümleten Selamın aleyküm.. Focus mk1 aracıma 16"Porsche jant lastık uygulaması yaptım. Lastik ebatım 195/45/16'dır. Aracımı alçatmak için EİBACH 3.5cm veya 5cm spor yay takmayı düşünüyorum ama hangisi iyi olur. Spor yay takan arkadaşlarımızdan bilgi rica ediyorum.
  8. Servet abi hayallerini gerçekleştirirsin inşallah. Bugunde gezdim eksozcuları ama olmaz dediler. Sebebi ise eksozun boyu büyük oldugu için takılacagı yerı sıgmıyormuş. Bende dedim focus 1'e takan nasıl takıyor dıye. Egsozcunun cevabı focus 1lerin son susturuyucusu küçük olduğu için, senin eksoz olmaz dedi. Bu araca uyan performans eksozları daha küçük takılması gerekiyor deyince vazgeçtim takmıyorum.
  9. Yakup abi egsozun modeli performans egzosu olarak geçiyor günümüzde. Bu egsoz hakkında fazla bılğım yok, aşırı ses çıkarmayan türünden ? tamam bilğilerı eksik vermiş olabılırım ama, bana verilen cevabın tavırı yanlış. Arınıza yeni katıldım bilğileri eksik girmiş olabılırım kusura bakma ? --27 dakika sonra eklendi-- Güzel abim herkesin bildiği bir konu vardır mutlaka. Senin verdiğin örnekten gidelim ben bu konu hakkımda bilğim yoksa cevap vermeye gerek duymam çünkü bu konu hakkında bılğim yok çünkü daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamışım yada o musluğu takmamışım. (Bu arada tesisatcıyım abi ? bütün musluk bataryaları şekli farklılık olabılır ama standartdır.)Gelelim benim konuya sende daha önce belki bu tarz egsoz takmamışın araçlarına o yuzden biraz anlamakta güçlük çekebilirsin. Ya da benim anlatım şeklim yanlıştır inkar etmiyorum, Ama verdiğin cevap çok itici bir tavır geldı bana ve bazılarına, benim sinir olduğum konu şu; bana verdiğin tavır şeklin ?
  10. Berat abi bende aşırı sese karşıyım. Dediğin gibi herkesın çocuğu, hastası yaşlısı var. Ben görüntü olarak takıcam, çevreye aşırı derecede ses çıkarcak egsozlardan degil? dediğim gıbı sadece son susturuyucu söküp yerıne bunu taktırmak. Fazla ses yok çevreme rahatsızlık vermek istemiyorum ayrıca kafa ütüler çok, daha önceki araçlarımda denedım aşırı ses vermiyo test edildi onaylandı --2 dakika sonra eklendi-- Teşekkür ederim gökhan abi
  11. Servet abi ben oraya ingilizce anlatım yapmadım, gayet açıklıyıcı sekilde anlattım. Merak edenler için de egsozun markasına kadar yazdım (fotoğraf atamadığım için) Abi konuyu anlamadıysan yazmazsın olur biter.! Sonra.. Açıkcası hadı ben egsoz konusunu açtım sen anlayamadın eyvallah. Peki senin verdiğin cevap şekli senin yaşına uyuyor mu? Burda kimse kimseye cahil yerine koyamaz. Sonra sadece soru sormak için soru sorma demişsin, bu forum herkesın soru görüşü içinde hazırlanmış faydalı bir sayfa. Ben burda bişeyler ögrenmiceksem aracım hakkında, benim burda ne işim var? Herkes birbirlerının fıkırlerı ıle alış veriş içerisinde. Kısacası soruyu anlamadıysan burda tavır yapmaya gerek yok, muhatap olmayada gerek yok.!
  12. Tamam abi sıkıntı yok
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.