Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20179 yıl comment_403600 Herkese merhaba. İphone 6 cihazımı focus 3.5 trend x aracıma lightning kablo ile bağladım istediğim müziği seçip dinliyordum ve aramaları araç hoparlörlerinden duyuyordum ta ki ipod münüsenden taramaya basana kadar. Kendi kendine müziği değiştiriyor ve istediğim müziği çalmıyor yani bir nevi sürekli müzikleri arıyor. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim. Sizlere danışmak istedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20179 yıl comment_403616 Bir saat önce, Furkan İlker Özmen yazdı: Herkese merhaba. İphone 6 cihazımı focus 3.5 trend x aracıma lightning kablo ile bağladım istediğim müziği seçip dinliyordum ve aramaları araç hoparlörlerinden duyuyordum ta ki ipod münüsenden taramaya basana kadar. Kendi kendine müziği değiştiriyor ve istediğim müziği çalmıyor yani bir nevi sürekli müzikleri arıyor. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim. Sizlere danışmak istedim. Bu urunden alin usb girisine takip telefonunuzdaki muzikleri bluetooth ile dinleyin. Focusta iphone ile muzik dinlemek sıkıntı Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20179 yıl Yazar comment_403620 Bunu forumda çok gördüm ve önceki araçta kullanmıştım ses kalite bakımından ciddi anlamda fark olduğu için usbden dinlemeyi tercih ediyorum. Genede çok teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20179 yıl comment_403621 Telefonu bağlayıp sadece telden müzik çalınca sorun yok, doğru mu? Senin dediğin şey gelince belli ki bir yazılım uyumsuzluğu var, Ford'dan güncelleme gelene (gelirse tabii ) kadar çözemeyiz muhtemelen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20179 yıl comment_403628 Guncelleme işi hayal. Benim aractada muzikleri telefona yukleyince ipod olarak gorup caliyor. Spotify vs gibi programlari acmiyor ama iphone muzik yuklemek basli basina dert zaten. Navi taktirdim kurtuldum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20179 yıl Yazar comment_403673 telefonu ilk alıp bağladığımda istediğim müziği spotify dahil 3.parti uygulamalardan bile çalıyordu fakat menü üzerinden taramaya basınca istediğim müziği çalmıyor bir nevi sürekli şarkı tarama döngüsüne giriyor. Sorunun akü kutup başlarının sökülüp tekrar takılmasıyla çözüleceğini düşünüyorum ama farklı bir yolu yokmu diye sormak istedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 20179 yıl comment_404278 Herkese selamun aleykum aranıza yeni katıldım. Çözemediğim bi sıkıntı var genel olarak mı böyle, yoksa sorun bende mi anlamadım. Aracım 2014 Trend X teyp'e USB bağlantı yapıyorum herşey normal şarkıları yürütüyo, fakat aynı yerden telefonu bağlıyorum yapıyorum bağlantıyı ama şarkıları durmadan geçiyo mesela listede 50 şarkımı var hepsini teker teker geçmeye başlıyo böle bi olayla karşılaşan var mı aramızda? Tel iphone acaba telefonda kullandığım mp3 programından mı dedim tubidy, fizy olsun denedim yinede aynı sorun devam ediyo. Var mı bi bilgisi olan acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 20179 yıl comment_404280 8 dakika önce, Celal Günay yazdı: Var mı bi bilgisi olan acaba Şekil A1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl Yazar comment_404309 Herkese selamun aleykum aranıza yeni katıldım. Çözemediğim bi sıkıntı var genel olarak mı böyle, yoksa sorun bende mi anlamadım. Aracım 2014 Trend X teyp'e USB bağlantı yapıyorum herşey normal şarkıları yürütüyo, fakat aynı yerden telefonu bağlıyorum yapıyorum bağlantıyı ama şarkıları durmadan geçiyo mesela listede 50 şarkımı var hepsini teker teker geçmeye başlıyo böle bi olayla karşılaşan var mı aramızda? Tel iphone acaba telefonda kullandığım mp3 programından mı dedim tubidy, fizy olsun denedim yinede aynı sorun devam ediyo. Var mı bi bilgisi olan acaba Ben çözümü şu şekilde buldum: şarkıyı ilk telden başlatıp sonra kabloyu bağlayın , daha sonra ileri tuşuna basmadan istediğin şarkıya basınca çalıyor. Teyp den fln değiştirince kafayı yiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20179 yıl comment_405769 08.02.2017 - 09:37 tarihinde, Furkan İlker Özmen yazdı: Ben çözümü şu şekilde buldum: şarkıyı ilk telden başlatıp sonra kabloyu bağlayın , daha sonra ileri tuşuna basmadan istediğin şarkıya basınca çalıyor. Teyp den fln değiştirince kafayı yiyor. Buldugunuz cozum benimde basima geldi bugun fizy de telden aciyom sonra kabloyu takiyom sikinti yok ama baska sarki seciyom 1 saniye gecmeden devamli diger sarkiya geciyo,varya bu sikinti bi kalksa samimi soyluyom aracin muzik sistemi tadindan yenmicek Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20179 yıl comment_431318 03.02.2017 - 20:07 tarihinde, BulentGulsahin yazdı: Bu urunden alin usb girisine takip telefonunuzdaki muzikleri bluetooth ile dinleyin. Focusta iphone ile muzik dinlemek sıkıntı bu ürünün focusta çalıştığına emin misiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20179 yıl comment_431329 Konuya bir katkısı yok ama benim anladığım iPhone'un mu var, derdin var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20179 yıl comment_431362 8 saat önce, Mert Anıl yazdı: bu ürünün focusta çalıştığına emin misiniz Aldim denedim calisiyo sonrada android cihaz taktirdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20179 yıl comment_432839 Slm ben siteye yeni katildim oncelikle herkese selamlar.2014 model yeni kasa stayl.paket focus satun aldim.aracta auks ve blutut yok sadece usb girisi var ben yelden muzik dinlemek istiyorum fakat beceremedim.n 11 den usb baglanan bisey aldim ama teyibin sanirim ozelligi olmadigi icin beceremedim.bir turlu vozum ureten arkadaslar varmi syg Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın