Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20179 yıl comment_399644 Selamlar dostlar... 2015 focus tdci sedan titanium aracım var. Geçen günlerde kapalı otoparkta geri geri bi kat inerken, aracımın bagajı yüklü olması ve otoparkçınında birazda kenardan almasından dolayı aracım hafiften askıda kaldı. Biraz altını sürttü. Sonrasında bagajı bosaltıp birazda yanlı gelince araç geri yukarı çıktı. Sonrasında normal indi.. Size sormak istedigim. aracın 2 teker arasında alt kısmında koruma varmıydı bu araçlarda ? Birde ustaya götürüp alt kontrol ettirmek lazım mı ? Marşpiyellerde vs sorun olmadı ama yinede insan şüphede kalıyor. saygılar teşekkürler Ocak 11, 20179 yıl okan ali tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20179 yıl Solution comment_399650 Biraz eski de olsa altının fotoğrafını paylaşayım: Aracın altında hiç bir yerde gerçek anlamd bir koruma yok. Ortadan geçen egzoz ve fren boruları dışında önemli bir şey de yok. Onlar da görüldüğü üzere tünelin içinden geçiyor. Yani bir şey olmamıştır. Bu tür sürtmelerde ses etkisi olayın abartılı algılanmasına neden oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20179 yıl comment_399653 Bilmiyorum, bana mı öyle geliyor ama bu kasaların görüş açısı benim için sıfır resmen.Zaten arka koyu bide heçbek.Aynalardan da alışamadım ne yazıkki hala. Parkederken(dar alanlara) hep bi birilerini buluyorum baktırmaya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20179 yıl comment_399658 Benim araba sedan. Hanım altını sürtmüş kaldırımdan inerken. Askıda baktırdım 2 yan marşipiyel bakaliti kırılmış. Plastik aksam. Sizde baktırın oralarda bir şey yoksa diğer yerlerde yoktur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20179 yıl Yazar comment_400188 Teşekkürler cevaplar için.. Dediğiniz gibi birşey olmadı ama yinede bi baktırmaktan zarar gelmez.. saolun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20179 yıl comment_401893 Araç alçak olduğu için benim de çok başıma geldi.şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım sizin de yaşamayacağınızı düşünüyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın